61B00DA8-7BD9-42AA-8385-E800761F311F

WORKSHOP ZICHTBAAR ZELFVERZEKERD!

De eerste stap naar lef en zelfvertrouwen voor hoogopgeleide, talentvolle, gevoelige vrouwen die nog altijd twijfelen of ze wel goed genoeg zijn

HERKEN JIJ DIT?

 

 • Op je werk is iedereen lovend over je. Maar zelf ben je er nog steeds van overtuigd dat je helemaal niet zo goed bent in wat je doet.  Je vindt het allemaal niet zo bijzonder en er is niks waar jij echt in uitblinkt. Je zou de complimenten graag willen geloven, maar het lukt je niet.

 

 • De collega's om je heen lijken altijd zo overtuigd van zichzelf. Soms vind je ze maar opscheppers zonder inhoud en met een grote mond. Tegelijk kun je je ook klein voelen naast hen. Je zou graag jezelf willen zijn op je werk en  je niet zoveel willen aantrekken van anderen. Pas dan zou jij kunnen laten zien wat je werkelijk denkt en voelt.  
   
 • Jij voelt goed aan hoe anderen in hun vel zitten of wat de sfeer is. Ook heb je bijzondere ideeën die anders zijn dan die van anderen. Toch spreek jij je er liever niet over uit. Je bent bang dat je collega's en je vrienden het raar zullen vinden. Het geeft je wel het gevoel dat je je altijd in moet houden en nooit helemaal jezelf kunt zijn. 

 

 • Jij zorgt er altijd voor dat je alles perfect op orde hebt en dat er niets op jou is aan te merken. Dat maakt dat anderen geen kritiek op jou kunnen hebben en dat vind je fijn. Maar het geeft je ook altijd het gevoel dat je je moet inhouden. Je kunt nooit iets onverwachts doen, je gevoel volgen of spontaan uitroepen hoe jij er echt over denkt.  Het is alsof je jezelf de hele tijd tegenhoudt. 

 

 • Ook met je kleding houd je je in. Je zou graag meer kleur willen dragen, maar je durft niet. Je kijkt vol bewondering naar anderen die dat wel gewoon doen. Zelf blijf je liever op de achtergrond, in veilige kleuren, omdat je bang bent wat anderen anders van je zouden zeggen.

 

Hoe zou het voor je zijn...

 

 • Als jij van jezelf wist waar jij heel goed in bent en wat jij zonder moeite doet, zodat de complimenten van anderen alleen een bevestiging voor je zijn?

 

 • Als jij je comfortabel zou voelen om te zeggen wat je denkt en voelt, op een manier die bij jou past?

 

 • Als je je zelfverzekerd zou voelen over jouw gevoel en je creatieve ideeën en je je daarover ook kunt uitspreken?

 

 • Als jij positief over jezelf zou denken en weet dat het altijd goed genoeg is wat jij doet?

 

 • Als je zelfverzekerd de kleuren zou kunnen dragen die jij mooi vindt en die bij jou passen, zodat je meteen al kunt laten zien wie jij bent en wat jij belangrijk vindt?

EEN DOSIS KLEUR EN LEF

Als het voor jou de hoogste tijd is geworden om jouw kleurrijke persoonlijkheid vol zelfvertrouwen aan de buitenwereld te laten zien, is deze workshop voor jou de perfecte start.

Je wordt op een veilige manier uitgedaagd om jouw grootste kracht met kleur en lef in te gaan zetten, zodat je je zelfverzekerd en krachtig voelt. Wat levert dat jou op? 

 

 • Je ontdekt jouw grootste kracht: dat wat jou bijzonder maakt en wat je moeiteloos afgaat.

 

 • Je komt erachter hoe jij die kracht zelfverzekerd en met kleur zichtbaar kunt maken.

 

 • Jouw zelfvertrouwen krijgt een boost en je gaat positief over jezelf denken, waardoor je je makkelijker durft te laten zien en uit te spreken.

 

 • Je ontdekt hoe jij jouw ruimte kunt innemen, op jouw manier en zonder je aan te passen of in te houden.

 

 • Je doet veel inspiratie en lef op om kleur in jouw kleding te gaan gebruiken, om je zelfverzekerd te voelen en dat ook te laten zien! 

 

WORKSHOP ZELFVERZEKERD ZICHTBAAR!

Volgende workshop:

Zaterdag 4 maart 2023 van 14 - 16.30 uur (Rotterdam)

Zaterdag 22 april 2023 van 14 - 16.30 uur (Rotterdam)

 

Jouw investering:

97 euro

 

Praktische info:

 • Meld je aan via de knop hieronder of vul het contactformulier in.
 • Voorafgaand aan de workshop ontvang je per mail de link om de Persoonlijke Krachttest te maken. Invullen kost je 30-40 minuten. Verder hoef je niets voor te bereiden.
 • De workshop zelf duurt circa 2,5 uur en vindt plaats in de Schiecentrale in Rotterdam.
 • Er zijn maximaal 6 deelnemers.
 • Na afloop van de workshop krijg je jouw Persoonlijke Krachtrapport per e-mail toegestuurd.
5D2A3387-39C8-4541-AFF2-A078222107D5

Bedenktijd

Je hebt 14 dagen bedenktijd na je aankoop. Je kunt in de bedenktijd annuleren, waarbij Marlies Offerman alleen de eventueel al gemaakte kosten in rekening brengt. Alle informatie over de bedenktijd, producten retourneren of wat je kunt doen als je een klacht hebt over Marlies Offerman vind je op de pagina bedenktijd en klachten.

Liever alleen of met jouw eigen groepje een workshop?
Dat kan ook! Neem dan contact met mij op.

De workshop kost:
147 euro - 1 persoon
127 euro - 2 personen
97 euro - 3 - 6 personen

TESTIMONIALS

Majelle:

Een workshop bij Marlies is even thuiskomen bij jezelf en laat je even stilstaan. Marlies draagt haar kennis over kleur met enthousiasme over en ze inspireert je om de impact van kleur te gebruiken in je leven.

Dit doet zij met verschillende oefeningen, waarbij de binnenkant en de buitenkant gematcht worden. Het was een inspirerende sessie, waarin ik meer geleerd heb over wie ik ben en hoe ik mijn grootste kracht zichtbaar kan maken en in balans kan houden.

Arja:

Wij, vijf vriendinnen, hebben bij Marlies een geweldige workshop gedaan. Wij zijn allemaal 60-plussers en we dachten dat we onze stijl en kleuren kenden, maar we stonden open voor deskundig advies. Resultaat was boven onze verwachting. Alles klopte, wij kregen niet alleen bevestiging wat we wisten, maar iedereen kreeg ook iets nieuws, verrassends mee. Verder was de sfeer vertrouwd, spontaan verloop, maar doeltreffend!

Irene:

Ik vond het een hele leuke, toegankelijke en speelse manier om op jezelf te reflecteren. Bijzonder hoe associaties met kleuren vaak overeenkomen met waar de kleuren voor staan. Fijn om te weten hoe ik mijn powerkleur kan gebruiken. Mijn powerkleur olijfgroen is heel herkenbaar voor mij.

Marlies heeft een hele leuke en fijne manier om te vertellen. Zij heeft zo'n open en uitnodigende uitstraling, dat je zo alles kan toelichten hoe het voelt en wat kleuren voor jou betekenen. Het was een leuk en inspirerend gesprek waar je energie van krijgt.

UIT HET BOEK 'KLEUR JOUW KRACHT':

3A32FBAC-C81F-4D16-B687-712448267917

CONTACT

Heb jij nog een vraag over de workshop? Vul dit formulier in en ik neem snel contact met je op.

Ik kom graag met je in contact!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.