61B00DA8-7BD9-42AA-8385-E800761F311F

#THUISWERKOUTFIT

Lieve thuiswerker,

Het valt soms niet mee, maar wat doe je het goed! De afgelopen tijd kreeg ik vaak de vraag: hoe kan ik me leuk en comfortabel kleden nu ik thuiszit? Ik schreef daarom mijn eigen tricks en tips voor je op. Leuke kleding is niet de oplossing voor alles. Het helpt je wel om je ook in je eentje achter je laptop goed te voelen.

Kleding in jouw stijl en jouw kleuren helpt je er ook aan herinneren dat je jouw kwaliteiten mag laten zien en mag inzetten.

Als je een goede outfit aan hebt, eentje waar je echt blij van wordt, geeft je dat meteen energie. Met de kleur en de stijl die bij jou passen, zet je jouw kwaliteiten kracht bij. Zo maak je impact en ben je ook op afstand zichtbaar en helemaal jezelf!

De tips voor jouw #thuiswerkoutfit vind je hier:  7 tips voor jouw thuiswerkoutfit

Het borrelt diep van binnen...

Van binnen voel je dat je aan de buitenkant niet altijd laat zien wat je allemaal in je hebt. Je zou de dingen zo graag op jouw eigen manier willen doen. Je vrij en krachtig voelen in je kledingkeuze, maar ook in je werk en in alles wat je doet.  Je kijkt met bewondering naar anderen die dat wel lijken te doen.

Jouw kleding voor je werk en je vrije tijd zo kiezen dat je je er altijd goed in voelt? Dragen wat jij mooi vindt, zonder je af te vragen of het niet te mooi of te opvallend is? Maar ook: je eigen stijl vinden om je ideeën de ruimte te geven en je vrij voelen in jouw vrouwelijke manier van werken en doen? Het voelt alsof je daar nog wel stappen in kunt zetten.  Je zou wel willen, maar je weet niet zo goed hoe...

Smaakt dit naar meer kleur in je kleding en je leven? Speciaal voor vrouwen die weten dat het juist nu het moment is om aan de slag te gaan met hun eigen stijl in kleur, kleding en persoonlijk leiderschap, ontwikkelde ik het True Colors Traject. In drie maanden ontwikkel je je eigen stijl in je kleding en daarmee ook in je werk en de rest van je leven. Je ontdekt jouw grootste kracht en hoe je impact kunt maken met jouw stijl. Je ontwikkelt een garderobe die bij jou past, zodat je altijd blij en vol zelfvertrouwen aan de dag begint.

Wil jij hier meer over weten? Maak dan een afspraak voor een gratis inspiratiegesprek. In 30 minuten geef ik jou de eerste tips voor meer kleur in je kast en je leven en vertel ik je meer over het traject.

Groeten, 

Marlies Offerman

PS Ik hoor graag wat je van de tips vindt. Heb jij een mooie #thuiswerkoutfit? Laat hem zien op Instagram en tag mij erin: @marliesofferman

Wil je even even overleggen?

Heb je een vraag? Wil je graag kennismaken of bespreken wat het beste past bij jouw vraag? Vul het formulier in en ik stuur je snel een reactie.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.