Stijl

kleurenborder

Jouw eigen unieke kledingstijl?

Je zou graag willen dat je een kast vol kleding had met alleen maar kleding waar je blij van wordt. In plaats daarvan hangen er voor je werk vooral saaie jurkjes en broeken in hetzelfde model. In het weekend kies je steeds maar weer die makkelijke trui en een spijkerbroekAf en toe koop je iets wat afwijkt, en dat is dan meestal een miskoop. Wist je maar beter wat jouw stijl is! 

Herken je dit…

Je zoekt al jaren naar een eigen kledingstijl, die bijzonder is en precies bij je past, maar je hebt geen idee hoe je die vindt.

Je kledingkast is een allegaartje. Er hangt van alles, topstukken, miskopen en een veilige, grijze middenmoot. Je wordt er meestal niet blij van.

Je vraagt je af welke modellen en prints bij jouw figuur passen. In de winkel weet je nooit wat je moet kiezen

Je draagt graag kleding waarin jij je goed voelt. Maar als je dat doet, maak je je meestal druk of je niet underdressed of juist overdressed bent.

Op je werk wil jij je goed kleden, maar je vindt het snel te stijf en tuttig. Je zou er zo graag origineel uit willen zien en toch professioneel overkomen.

Hoe zou het voor je zijn als…

Je jouw eigen stijl hebt bepaald, die past bij wie je bent. Een stijl die jouw persoonlijkheid krachtig laat zien?

Je weet hoe je de aandacht trekt naar jouw sterke punten en de ‘minpuntjes’ kunt camoufleren?

Je voortaan zonder moeite in de winkel de modellen kunt selecteren die bij jouw figuur passen?

Je weet hoe je kunt combineren, met kleuren, prints en modellen en je zo heel veel mogelijkheden creëert in je eigen kledingkast?

Laat de beste versie van jezelf zien! 

Jij kunt er elke dag geweldig uitzien, met kleding die past bij je figuur en bij jouw persoonlijkheid. In een imago-advies brengen we jouw persoonlijkheid in kaart. We bepalen samen welke stijl daarbij past. We houden rekening met wie je bent, je levensstijl, je baan en de vorm van jouw lichaam. Het imago-advies bestaat uit huiswerkopdrachten en twee uitgebreide  afspraken. Bij de eerste afspraak meten we je van top tot teen op, bespreken we jouw stijl en wat je wilt uitstralen. Ook bekijken we welke modellen, lengtes en dessins jouw figuur het meest flatteren. Ik maak een persoonlijk imago-advies voor je waarin alle adviezen staan gebundeld. Tijdens de tweede afspraak nemen we dit samen door. Het complete imago-advies bestaat uit: 

Een compleet stijladvies op basis van jouw figuur en gezichtsvorm

Tips om jouw persoonlijkheid met je kleding krachtig te laten zien 

Een kleurenanalyse met persoonlijke kleurenwaaier

Een make-upworkshop 

Tips voor het winkelen en voor het maken van combinaties in je kast

Wat kies jij?

Voor het complete Imago advies, inclusief een uitgebreid stijladvies gebaseerd op jouw persoonlijkheid, een kleurenanalyse met persoonlijke kleurenwaaier, een make-upworkshop en een shopadvies is je investering 397 euro

Wil je alleen het stijladvies met persoonlijk stijlboek? Dan is je investering 197 euro.

Voor de Garderobe check, waarin we in twee uur jouw garderobekast doornemen, nieuwe combinaties maken en een shoppinglist maken, is je investering 157 euro. 

 

Vind mij leuk op Facebook!