REVIEWBELEID

  • Na afloop van een coachtraject, kleurenanalyse of workshop vraagt Marlies Offerman haar klant een recensie te schrijven van maximaal 150 woorden over de afgenomen dienst. De klant stuurt deze review per e-mail naar info@marliesofferman.nl.

  • Nadat zij heeft gecontroleerd of de review voldoet aan haar beleid, publiceert Marlies Offerman de review op haar website bij de desbetreffende dienst. 
  • Marlies Offerman neemt in principe de tekst over die zij per mail heeft ontvangen. Ook negatieve reviews plaatst zij. Bij een negatieve review heeft zij de mogelijkheid de schrijver om een toelichting op en/of een aanvulling van de review te vragen, alvorens over te gaan tot plaatsing. 
  • Recensies met ongepaste of lasterlijke taal plaatst zij niet of verwijdert zij. Marlies Offerman kan de indiener vragen de tekst aan te passen of zij kan zelf de ongepaste of lasterlijke woorden verwijderen voor publicatie. Onder ongepaste of lasterlijke taal wordt onder andere verstaan: scheldwoorden, beledigingen, bedreigingen of discriminerende opmerkingen.
  • Marlies Offerman plaatst alleen reviews op haar website van daadwerkelijke klanten. Zij vraagt zelf alleen haar klanten om een review. Reviews die afkomstig zijn van het haar bekende e-mailadres van haar klanten, plaatst zij op haar website. Op deze manier verifieert zij dat er geen nep-recensies op de website staan. 
  • Bij producten in de webshop bestaat ook de mogelijkheid om rechtstreeks een review achter te laten. Marlies Offerman gaat bij deze reviews na of deze afkomstig zijn van haar klanten (via het haar bekende e-mailadres), alvorens ze te publiceren. Als iemand die geen klant is (geweest) van Marlies Offerman wel een recensie schrijft, zal Marlies Offerman deze niet plaatsen en/of verwijderen. 
  • Reviews worden geplaatst op chronologische volgorde, na afloop van een workshop of traject. Na drie jaar verwijdert Marlies Offerman een review. 
  • Marlies Offerman werkt niet met sterren of gemiddelde beoordeling. 
  • Mocht er ondanks de zorgvuldige beoordeling aanleiding zijn om aan te nemen dat er misleidende en/of nepreviews op de website staan, kan dit per e-mail gemeld worden bij Marlies Offerman via info@marliesofferman.nl Marlies Offerman zal de melding in behandeling nemen en zo nodig de betreffende reviews verwijderen. 

 

Klik hier voor het reviewbeleid in pdf.