61B00DA8-7BD9-42AA-8385-E800761F311F

KOM UIT JE VEILIGE HOKJE!

De workshop waarin jij jouw Powerkleur en jouw eigen stijl ontdekt

Saai en inspiratieloos...

Als je kledingkast zou vertellen wie jij van binnen bent, klopt het dan met wat je ziet als je 's morgens je kast opent? Word je blij van alles wat je ziet? Hangt er kleur of zie je vooral grijs, zwart en saai? Heeft de kleding die bijzondere touch waar je zo van houdt? Voel jij je er speciaal en zelfverzekerd in? Zorgt de kleding dat jij opvalt in de grijze massa of dat je erin wegvalt? 

Je weet heel goed hoe je bent en wat je zou willen laten zien. Ambitieus, vrouwelijk en zeker ook krachtig. Soms voel je je anders dan anderen. Diep van binnen ben je ook creatief en gevoelig bent. Het is alsof iets je tegenhoudt om dat aan anderen te laten zien. Je zou meer lef willen hebben om die kleurrijke binnenkant naar buiten te brengen. Meer kleur en meer lef in je leven en zeker ook in je kleding. Je weet alleen niet zo goed hoe.

Is dit herkenbaar voor jou?

 

 • In je kast hangt al wat kleur, maar het mag nog meer. Je draagt vooral zwart of donkerblauw. Je wilt wel eens wat anders.

 

 • Als je voor je kledingkast staat, mis je inspiratie. Er is niet veel wat je echt blij maakt. Je zou zo graag willen dat je je goed en zelfverzekerd voelt in alles wat je aantrekt.

 

 • Mensen zien jou als krachtig en zelfverzekerd. Zelf voel je dat soms, maar lang niet altijd. Dan vraag je je af waar jij goed in bent. Het zijn de dagen waarop je het liefst je zwarte jurkje aantrekt.

   

 • Je hebt vaak het gevoel dat je niet alles van jezelf laat zien. Alsof je je aanpast aan anderen. Zeker met je kleding houd je je nog in, bang om uit de toon te vallen.

 

 • Je kiest het liefst voor veilig, ook in je kleding. In je hoofd zie je jouw ideale outfits en kleuren voor je. Maar om dat in de praktijk te brengen, vind je spannend.

 

En dit komt je ook bekend voor:

 

 • Je hebt soms dat onbestemde gevoel dat zegt 'als ik het maar goed doe'. Een beetje perfectionisme is je niet vreemd en het houdt je tegen om die andere kant van jou te laten zien.

 

 • Je hebt heel veel talenten en je kunt heel veel. Zelf vind je dat maar 'gewoon'. 

 

 • Je zou je zo graag willen inpassen in plaats van aanpassen.

 

 • Je voelt van binnen dat het tijd is voor een verandering. Jouw volgende level. Dat je anders naar jezelf mag kijken en dat anderen het ook te zien krijgen. Maar hoe?!

 

 • Klaar met de thuiswerkoutfit en alles wat daarbij hoort! Tijd voor iets mooiers en beters. 

 

Hoe zou het voor je zijn...

 

 • Als je inspiratie had voor meer kleur in je kleding?
 • Als je wist hoe je jouw ambitieuze, vrouwelijke of creatieve kant ook aan de buitenkant kon laten zien?
 • Als je wist op welke manier je jouw kwaliteiten zichtbaar kunt maken?
 • Als je het zelfvertrouwen voelt om het allemaal op jouw eigen manier te doen, je kleding, je werk, alles.

 • Als jouw thuiswerkoutfit en je kantoorkleding een kleurrijke oppepper kregen?

 

 

EEN DOSIS KLEUR EN LEF

Als het voor jou de hoogste tijd is geworden om jouw kleurrijke persoonlijkheid aan de buitenwereld te laten zien, is deze workshop voor jou de perfecte start.

Je wordt op een veilige manier uitgedaagd om uit je veilige hokje te komen. Wat levert dat jou op? 

 • Je ontdekt welke kleur jouw grootste kracht laat zien, jouw Powerkleur.
 • Je komt erachter hoe jij die kracht met kleur zichtbaar kunt maken.
 • Je zet de eerste stappen naar je eigen stijl, in je werk en je kleding.
 • Je zelfvertrouwen krijgt een positieve boost, waardoor je je makkelijker durft te laten zien.
 • Na afloop heb je veel inspiratie om meer kleur en lef in je kast en je leven te brengen!

 

HOE MIJN POWERKLEUR MIJN LEVEN MOOIER MAAKTE

3A32FBAC-C81F-4D16-B687-712448267917

KLEUR MAAKT JE KRACHT ZICHTBAAR

Hierboven lees je mijn verhaal uit het boek 'Kleur jouw kracht'. Ik vertel je mijn ervaring en het resultaat van mijn Powerkleur.

Met kleur kun je jouw kracht laten zien. Het is ook een enorme versneller van je groei. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je steeds meer en vaker jouw kracht kleur geven, omdat je zult merken dat jouw zelfvertrouwen toeneemt, je talenten zich verder ontwikkelen en jouw persoonlijke groei vanzelf lijkt te gaan.

Lijkt het jou nu het moment om kleur in je leven te brengen en jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Na afloop wil je meer kleur in je kast en in je leven, omdat je hebt gemerkt wat het voor jou kan doen!

BONUS: Kleur jouw kracht!

Als jij je aanmeldt voor de workshop 'Kom uit je veilige hokje', kun je het mooie boek ' Kleur jouw kracht' van Jannie Boer en Pauline van der Veeken (t.w.v. 29,95) bij mij bestellen voor slechts 25 euro. Zolang de voorraad strekt.

Het is een inspirerend en uitgebreid boek over kleur. Het geeft een stappenplan en heel veel tips om jouw groei met kleur in gang te zetten en om kleur in je kledingkast te brengen. Voor kleurliefhebbers en krachtzoekers!

DE LEFGOZER IN JOU

Kleur geeft kracht. Kleur maakt kracht ook zichtbaar. Als je het zelf moeilijk vindt om woorden te geven aan jouw kracht of als je 'm soms even kwijt bent, is kleur de perfecte reminder. In deze workshop ontdek je het verhaal dat je vertelt met de kleur van jouw kleding, aan jezelf en aan je omgeving.

Met kleur in je kleding breng je het lef in jou naar boven. Voor de een zijn het de lichte kleuren, waarmee je luchtigheid brengt. Voor de ander zijn het de diepe, donkere kleuren die stevigheid en houvast geven. Het kunnen ook gedempte kleuren zijn die zachtheid en flexibiliteit meebrengen. Of het zijn juist heel felle opvallende kleuren die er actie en enthousiasme in brengen.

In deze workshop ontdek je de kleur van jouw grootste kracht en de kleur die je in balans houdt. Dat is jouw sleutel tot succes. Vervolgens ga je met die kleur de eerste stap zetten naar jouw eigen stijl. Of het nou in je kleding, je werk of je leven is: er komt zeker meer kleur en lef in!

Tijdens de workshop krijg je veel inzichten, tips en inspiratie. Na afloop ontvang je het uitgebreide rapport over jouw Powerkleur. Daarin kun je alles nog eens nalezen. Er staan ook veel tips in voor kleurcombinaties in jouw kleding.

 

Ontdek jouw Powerkleur en maak de start met jouw eigen stijl!

Wil jij meer kleur en ben je er klaar voor om lef in je kledingkast toe te voegen? De eerste stap uit jouw veilige hokje! Meld je hier aan voor de workshop.

 • Volgende workshop:
  zaterdag 11 juni van 13.30 - 16.00 uur
 • Met jouw eigen groepje (3-6 personen) kun je ook een workshop boeken. 
 • De workshop duurt circa 2,5 uur
 • Je krijgt na afloop jouw Powertype rapport digitaal toegestuurd.
 • Veel inzichten, herkenning en inspiratie!
 • Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers
 • Jouw investering: 97 euro p.p. (vrij van btw)

 Doe je mee? Meld je hier aan:

5D2A3387-39C8-4541-AFF2-A078222107D5

Je hebt 14 dagen bedenktijd na je aankoop. Je kunt in de bedenktijd annuleren, waarbij Marlies Offerman alleen de eventueel al gemaakte kosten in rekening brengt. Alle informatie over de bedenktijd, producten retourneren of wat je kunt doen als je een klacht hebt over Marlies Offerman vind je op de pagina bedenktijd en klachten.

LIEVER EERST CONTACT?

Vul dit formulier in en ik neem snel contact met je op!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.