61B00DA8-7BD9-42AA-8385-E800761F311F

ONLINE MASTERCLASS

Maak je talent zichtbaar!

Je bent slim, ambitieus, nieuwsgierig, goed in je werk en soms een tikje onzeker. Je bent klaar voor de volgende stap, dat voel je aan alles. Toch zegt een stemmetje in jou ook vaak: ‘ja maar, wat als…?’
Je houdt jezelf nog ergens tegen, terwijl je het ook zo graag voluit op je eigen manier zou willen doen. Dat geldt ook voor je kleding; die is nu rustig, met weinig kleur en vooral niet opvallend. Vaak weet je niet wat je nu weer aan moet en het thuiswerken heeft het ook niet makkelijker gemaakt…

Je kleding als visitekaartje

Het liefst zou je een kast vol kleding willen hebben waar je zonder nadenken uit kunt kiezen, omdat je je in alles goed en zelfverzekerd voelt. Kleding die net weer even anders en verrassend is, net als jijzelf. Het zou zo fijn zijn als jouw stijl laat zien wie je bent: vrouwelijk, krachtig, gevoelig, creatief of stoer!

Van 14 tot en met 18 september is de week van de loopbaan. Een van de thema’s is talentontwikkeling. Mijn manier om talent te laten zien, is door het kleur te geven. In deze Masterclass neem ik je mee in de invloed van kleding en kleur op jou, je talent en jouw volgende carrièrestap. Met je kleding en kleur kun je laten zien wie je bent, waar je goed in bent en jezelf een boost geven om ook echt die volgende stap in je loopbaan (omhoog of opzij!) te gaan zetten.

Over mij

Ik ben Marlies Offerman, senior projectleider en jurist bij de Autoriteit Consument & Markt en personal brand coach. Met coaching en imagoadvies moedig ik vrouwen die toe zijn aan hun next level om hun eigen stijl te gaan laten zien in hun werk en hun uiterlijk, zodat ze zichtbaar zijn en zich sterk in hun kwetsbaarheid voelen.

Als ik mezelf zou omschrijven in kleur, ben ik mint, cyaan, crème en lila. In woorden: verfrissend, motiverend, zorgvuldig en sfeergevoelig. Of ik nu werk bij de ACM of in mijn eigen bedrijf: overal zet ik mijn kleuren in!

Tijdens de Masterclass deel ik mijn beste tips met je:

  • Over het vinden van balans tussen je grootste kracht en je onzekerheid. Daarin zit de sleutel tot jouw succes!
  • Over het effect van kleur in je kleding. De kleur van jouw favoriete kledingstuk vertelt meer over je dan je denkt.
  • Ik geef je inspiratie om je eigen kledingstijl te gaan ontdekken. Een kast vol kleding waar je blij van wordt!
  • Hoe je met jouw kleding kunt laten zien wie je bent en waar jij goed in bent, zodat je je zelfverzekerd voelt en dat ook uitstraalt.

Ben jij erbij? Meld je hier snel aan!