IK BEN MARLIES OFFERMAN

Coach, kleurexpert, inspirator voor je kledingkast en jurist uit Rotterdam.

 

Na mijn rechtenstudie in Maastricht ging ik werken als jurist in Den Haag. Een jaar of 10 geleden liep ik vast in mijn werk. Ik durfde me niet uit te spreken over de dingen die ik zag, ik had het gevoel dat ik niet gezien werd en ik voelde me altijd onzeker. Doe ik het wel goed genoeg? Dat was de vraag die mij als perfectionist bezig hield. Tegelijkertijd had ik ook het gevoel dat ik mijn creativiteit niet kwijt kon in mijn werk.

Ik besloot een coach te nemen en opleidingen op het gebied van yoga, kleur en stijl te volgen. En dat was het begin van een grote verandering!

Door de coaching zag ik in dat mijn gevoeligheid voor sfeer en mensen mijn grote kracht was. Die ben ik gaan inzetten in mijn werk als jurist. Ik ben mijn ideeën gaan uitspreken en me vooral gaan richten op het verbeteren van de samenwerking. Zo kreeg ik de ruimte om het op mijn manier te doen: creatief, verfrissend, steeds gericht op verbetering en verandering en met gevoel voor sfeer.

CD8020F2-2224-4223-8BBB-C9D7950CED1E

DE ONDERNEMENDE INNOVATOR

Ik ontdekte wat ik zelf belangrijk vind, hoe ik de dingen graag doe en dat ben ik gaan toepassen in mijn werk en de rest van mijn leven. Ik maakte  steeds meer mijn eigen keuzes zonder me af te vragen wat anderen ervan vinden. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik eind mezelf echt kon gaan laten zien aan mijn omgeving, in mijn werk en in mijn kleding. Mensen noemen me nu verfrissend en krachtig.

De kleur en stijlopleidingen leerden me dat ik er talent voor heb om mensen zich vertrouwd te laten voelen en ze tegelijk uit te dagen om nieuwe dingen te gaan proberen. Dat zijn vaak veranderingen die ze diep van binnen graag willen, maar waarbij ze niet weten waar te beginnen

Inmiddels ben ik zelf ook gecertificeerd coach en combineer ik coaching met mijn kledingadviezen. Voor mij is kleding een middel om me uit te drukken. Vooral met kleur kun je een verhaal vertellen en ook je eigen gevoel veranderen.

In alles wat ik doe, wil ik mensen inspireren om de dingen op hun eigen manier te doen. Ik motiveer ze om kleur te brengen in hun leven, zodat ze altijd en overal zichzelf kunnen zijn.  Ik weet als geen ander hoe het is om je creativiteit en gevoeligheid te kunnen omarmen en in te zetten als een kracht, zodat je je altijd vrij en ook sterk in je kwetsbaarheid voelt.

E626AEAF-A457-488C-807F-A8EBC900E397

EEN KIJKJE IN MIJN LEVEN

  • Werk: naast mijn eigen bedrijf werk ik drie dagen per week bij de Autoriteit Consument en Markt als jurist en projectleider.

 

  • Verkering: sinds 2012 met Arthur. Ik woon afwisselend in mijn appartement in Rotterdam en zijn huis in Rijswijk.

 

  • Sport: veel en graag. Ik ben gecertificeerd Les Mills RPM-instructeur en yogadocent.

 

  • Mijn combinaties: een mooi jurkje en sneakers, kennis en gevoel, een goed glas rode wijn en pure chocolade, stad en strand.

 

  • Parijs: elk jaar in januari ga ik met mijn beste vriendin vier dagen lang shoppen in de uitverkoop.

 

  • Notitieboekjes: ik kan niet zonder. Net als mijn papieren agenda, omdat ik het zo fijn vind om leuke dingen op te schrijven!

MIJN BLAUWDRUK IN KLEUR

Als ik mezelf in vier kleuren zou samenvatten, dan zijn het deze vier:

Mint – De ondernemende innovator: verfrissend, creatief en verhelderend.

Crème – De zonnige adviseur: positief en zorgvuldig.

Lila - De spirituele dromer: gevoelig en verfijnd.

Cyaan – De spraakmakende trendsetter: motiverend, energiek en altijd in beweging.

6841F0CB-6890-43D8-B804-C1D439F730AA_4_5005_c

IN DE MEDIA

Bekijk hier de artikelen waarin ik ben verschenen:

"Optimaal zichtbaar als jurist"

Viva "Money talks"

ZOU JIJ OOK MEER KLEUR EN LEF IN JE LEVEN WILLEN?

Spreekt mijn verhaal je aan? Heb je een vraag of wil je eens kennismaken om erachter te komen om mijn werkwijze bij jou past? Vul het formulier in en dan neem ik snel contact met je op!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

 

Marlies Offerman

Schiehavenkade 422 | 3024 EZ Rotterdam

tel. 06 405 82 461  | info@marliesofferman.nl

privacyverklaring

algemene voorwaarden