Over mij

kleurenborder

Ik ben Marlies 

Coach, kleurexpert, inspirator voor je kledingkast en jurist uit Rotterdam.  Ik ben gek op mooie jurkjes met sneakers eronder. Ik vertrouw op mijn kennis en steeds vaker op mijn gevoel. Ik drink graag een goed glas wijn en ik kan niet zonder pure chocolade. Ik  houd van de drukte van de stad en ook van de rust van mijn appartement met uitzicht over de Maas.

Na mijn rechtenstudie in Maastricht ging ik werken als jurist in Den Haag. Een jaar of 10 geleden liep ik vast in mijn werk. Ik durfde me niet uit te spreken over de dingen die ik zag, ik had het gevoel dat ik niet gezien werd en ik voelde me altijd onzeker. Doe ik het wel goed genoeg? Dat was de vraag die mij als perfectionist bezig hield. Tegelijkertijd had ik ook het gevoel dat ik mijn creativiteit niet kwijt kon in mijn werk. Ik besloot een coach te nemen en opleidingen op het gebied van yoga, kleur en stijl te volgen. En dat was het begin van een grote verandering! 

De verfrissende smaakmaker

Door de coaching zag ik in dat mijn gevoeligheid voor sfeer en mensen mijn grote kracht was. Die ben ik gaan inzetten in mijn werk als jurist. Ik ben mijn ideeën gaan uitspreken en me vooral gaan richten op het verbeteren van de sfeer en de samenwerking.
Ik ontdekte wat ik zelf belangrijk vind, hoe ik de dingen graag doe en dat ben ik gaan toepassen in mijn werk en de rest van mijn leven. Ik maakte  steeds meer mijn eigen keuzes zonder me af te vragen wat anderen ervan vinden. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik eind mezelf echt kon gaan laten zien aan mijn omgeving, in mijn werk en in mijn kleding. Mensen noemen me nu verfrissend en krachtig.

De kleur en stijlopleidingen leerden me dat ik er talent voor heb om mensen zich vertrouwd te laten voelen en ze tegelijk uit te dagen om nieuwe dingen te gaan proberen. Dat zijn vaak veranderingen die ze diep van binnen graag willen, maar waarbij ze niet weten waar te beginnen.

Inspireren 

Inmiddels ben ik zelf ook gecertificeerd coach en combineer ik coaching met mijn kledingadviezen. Voor mij is kleding een middel om me uit te drukken. Vooral met kleur kun je een verhaal vertellen en ook je eigen gevoel veranderen.

In alles wat ik doe, wil ik mensen inspireren om de dingen op hun eigen manier te doen. Ik motiveer ze om kleur te brengen in hun leven, zodat ze altijd en overal zichzelf kunnen zijn.  Ik weet als geen ander hoe het is om je creativiteit en gevoeligheid te kunnen omarmen en in te zetten als een kracht, zodat je je altijd vrij en ook sterk in je kwetsbaarheid voelt.

 

Wat nog leuk is om te weten:

Elk jaar in januari ga ik met mijn beste vriendin naar de uitverkoop in Parijs. Vier dagen lang shoppen!

Ik sport heel veel. Ik houd van de groepslessen van Les Mills en ik ben gecertificeerd RPM-instructeur. Verder doe ik graag aan BodyAttack en yoga.

Naast een digitale agenda heb ik nog steeds een papieren versie. Omdat het zo fijn is om leuke dingen op te schrijven.

Als kind maakte ik al ‘etalages’ als ik nieuwe kleding had gekregen. Vaak maakte ik zelf nog een ketting erbij en mijn sokken moesten ook matchen met de rest. 

 

Mijn kleuren:

Als ik mezelf in vier kleuren zou moeten samenvatten, dan zijn het deze vier.

Mint – De ondernemende innovator: verfrissend, creatief en verhelderend.

Crème – De zonnige adviseur: positief en zorgvuldig.

Lila – De spirituele dromer: gevoelig en verfijnd.

Cyaan – De spraakmakende trendsetter: motiverend, energiek en altijd in beweging.

Ja, ik wil ook meer kleur in mijn leven!

Ja dat wil ik!


tel. 06 405 82 461  |
info@marliesofferman.nl

Marlies Offerman | Schiehavenkade 422 | 3024 EZ Rotterdam

Wil je weten hoe ik met je gegevens omga?
Download dan hier mijn privacy verklaring

 

 

kleurenanalyse stijladvies