foto 3 website

WORKSHOP ZELFVERZEKERD ZICHTBAAR

HERKEN JIJ DIT?

 • Nadat je een ingewikkelde klus hebt afgerond, overladen je collega’s je met complimenten. Je zou het fijn moeten vinden om dat te horen, maar jij denkt alleen maar: was het nu wel zo bijzonder wat ik deed? Iedereen had dit toch kunnen doen? Je zou graag willen geloven wat ze zeggen, maar je voelt je nu alleen maar ongemakkelijk. Je wuift het weg en je brengt de aandacht snel naar iemand anders. 

 

 • Maandagmiddag is het tijd voor het wekelijkse afdelingsoverleg. De sprankeling die je vanmorgen nog voelde na het weekend, is meteen weg zodra je de vergaderzaal binnenloopt. Je weet vooraf al hoe het zal gaan: je collega’s discussiëren oeverloos over de inhoud en ze willen allemaal het laatste woord.Bij het idee alleen val voel jij je een een leeggeknepen spons. Het liefst zou je weglopen en er nooit meer naartoe gaan. Maar ja dat kan niet, dit hoort nu eenmaal bij je functie. Of er iets over zeggen, zodat het ook voor jou een nuttig overleg wordt. Dat durf je niet omdat je bang bent dat ze het toch niet snappen. 

 

 • Er komt een nieuwe functie vrij die jou meteen aanspreekt. In de omschrijving staan woorden als: creatief, verbindend, ervaren, strategisch sterk. Meteen begin je te twijfelen: “Kan ik dat eigenlijk wel over mezelf zeggen?!” Vervolgens besluit je niet te reageren. Daar baal je achteraf flink van. Had je maar een beetje meer vertrouwen in jezelf. Kon je maar net zo positief zijn over je eigen kwaliteiten als die van je vriendinnen, want bij hen zie je het altijd meteen voor je.

 

 • Je hebt die ochtend je favoriete zwarte jasje maar weer aangetrokken bij je zwarte jeans, die inmiddels donkergrijs is geworden. In de loop van de dag zie je jezelf zitten in een bespreking met een paar jonge collega’s. Je vindt jezelf maar een saaie grijze muis geworden. Waar heb je die hippe dertiger versie van jezelf gelaten? Je zou zo graag wat meer durven met je kleding, meer kleur en dingen die je zelf mooi vindt. Maar je bent ook bang dat je dan teveel opvalt en dus laat je het er maar bij.

 

 • Je vindt het nog steeds moeilijk om er de vinger precies op te leggen, als iemand je vraagt wat je nu mist in je werk. Stiekem denk je:"Kon ik maar wat meer mezelf zijn." Maar dat zeg je natuurlijk niet, want het klinkt zo vaag. Toch is het wel hoe het voelt. Alsof je steeds moet doen wat er van je wordt gevraagd of verwacht. Je merkt aan alles dat je je nog op de vlakte houdt: je spreekt je niet uit over de dingen die jij belangrijk vindt, je houdt je in en je kleding is rustig en bijna saai. Soms zou je het liefst een dansje willen doen op de gang of in je mooie nieuwe jurk het overleg willen voorzitten. Maar ja, wat zouden ze dan van je denken?!

 

Hoe zou het voor je zijn...

 

 • Als jij zou geloven in je eigen kwaliteiten en inbreng, zodat je net zo blij kunt zijn met jezelf als jouw collega's met jou zijn?

 

 • Als jij jouw gevoel voor sfeer, mensen en samenwerking durft te gebruiken om te benoemen wat je anders zou willen, zonder het gevoel te hebben dat je iets geks zegt of doet?

 

 • Als jij je minder zou aantrekken van wat anderen zouden willen of denken, omdat je genoeg vertrouwen hebt in jezelf?

 

 • Als je meer kleur zou durven dragen, zodat je je goed en zelfverzekerd voelt in je kleding?

 

 • Als jij je comfortabel zou voelen om te doen wat jij wilt, te zeggen wat je denkt of aan te trekken wat jij mooi vindt, zonder je steeds druk te maken om de mening van anderen?

 

EEN DOSIS KLEUR EN ZELFVERTROUWEN

Je collega's, je vriendinnen: allemaal waarderen ze je heel erg. Maar je merkt dat je zelf nog wel eens twijfelt aan jezelf. Dan vraag je je af wat nu eigenlijk jouw toevoegde waarde is. Wat maakt jou nou eigenlijk bijzonder? Als je eerlijk bent, zou je soms wel meer van jezelf willen laten zien. Je voelt je dan een grijze muis en je baalt ervan dat je niet altijd zegt wat je denkt of doet wat je wil. Ook in je kleding zou je wel wat meer kleur en variatie willen, maar je durft het niet omdat je niet goed weet wat bij je past. Is dat herkenbaar voor je? Dan is deze workshop Zelfverzekerd Zichtbaar voor jou de perfecte start. 

In deze workshop leer je om positief naar jezelf en jouw grootste talent te kijken en dit ook met kleur en lef in te gaan zetten, zodat je je met zelfvertrouwen durft te laten zien. Wat levert dat jou op? 

 

 • Je ontdekt wat jou bijzonder maakt en wat je moeiteloos afgaat, zodat je voortaan niet meer twijfelt aan jouw toegevoegde waarde.

 

 • Je voelt je zelfverzekerd over jouw inbreng en je manier van doen, omdat je positief over jezelf denkt.  

 

 • Je vergelijkt je niet meer met anderen, maar gaat uit van je eigen kracht.

 

 • Je vindt uit hoe je op een positieve manier kunt opvallen door jezelf te zijn en dat ook te laten zien met je kleding. 

 

 • Je leert welke kleuren passen bij jouw persoonlijkheid, zodat je kleur kunt toevoegen aan je outfit op een manier die goed voelt voor jou. 

 

FAQ

Wat is de workshop Zelfverzekerd Zichtbaar?

Een krachtige workshop met gebruik van de psychologie van kleur. In circa twee uur leer je jezelf nog beter kennen en krijg je het vertrouwen om dat ook te gaan laten zien in je kleding en je gedrag.

Is dit anders dan een kleuranalyse?

Bij een standaard kleuranalyse kijk je naar de kleuren van je huid, haar en ogen. In deze workshop gaat het over de kleur die past bij jouw binnenkant. Je hebt daarvoor vooraf een test ingevuld die antwoord geeft op belangrijke vragen. Wat vind jij belangrijk? Hoe doe jij de dingen graag? Er komt een kleur uit die de kleur is van jouw grootste kracht. Daar hoort vervolgens ook een compleet kleurenadvies bij voor je kleding.

Wat levert zo'n workshop me op?

In de workshop doe je veel inzichten op en je kijkt voortaan anders naar jezelf, je omgeving en je kledingkast. Voor sommigen is het een enorme eyeopener dat iets wat gewoon lijkt, juist bijzonder is in de ogen van anderen. Anderen krijgen vooral een boost om meer kleur aan hun kast en daarmee hun leven toe te voegen. Iedereen haalt er iets anders uit, maar de gemene deler is een goed gevoel en het vertrouwen het op je eigen manier te gaan doen.

Live in Rotterdam of online? 

De workshop vindt plaats in Rotterdam. Een individuele sessie is ook online mogelijk. Neem daarvoor contact met me op!

Praktische informatie

 

Volgende workshop

Zaterdag 1 juni van 14.00 - 16.30 uur

Jouw investering:

97 euro

 

Overige info:

 • Locatie: in de Schiecentrale in Rotterdam (goed bereikbaar met OV, betaald parkeren).
 • Bestel jouw sessie via de knop ' Dit wil ik' op deze pagina.
 • Wil je deze workshop met je vriendin, moeder, zus of je eigen groepje collega's volgen? Dat kan! Neem dan contact met me op via het contactformulier.
 • Voorafgaand aan de workshop ontvang je per mail de link om de Persoonlijke Krachttest te maken. Invullen kost je 30-40 minuten. Verder hoef je niets voor te bereiden.
 • Tijdens de workshop krijg je kleurhartjes en een kleurenkaartje voor in je portemonnee om te gebruiken tijdens het shoppen of voor je kledingkast.
 • Na afloop van de workshop krijg je jouw Persoonlijke Krachtrapport per e-mail toegestuurd.

Wil jij je ook zelfverzekerd voelen en meer kleur durven dragen?

kleurenanalyse

TESTIMONIALS

Majelle:

Een workshop bij Marlies is even thuiskomen bij jezelf en laat je even stilstaan. Marlies draagt haar kennis over kleur met enthousiasme over en ze inspireert je om de impact van kleur te gebruiken in je leven.

Dit doet zij met verschillende oefeningen, waarbij de binnenkant en de buitenkant gematcht worden. Het was een inspirerende sessie, waarin ik meer geleerd heb over wie ik ben en hoe ik mijn grootste kracht zichtbaar kan maken en in balans kan houden.

Irene:

Ik vond het een hele leuke, toegankelijke en speelse manier om op jezelf te reflecteren. Bijzonder hoe associaties met kleuren vaak overeenkomen met waar de kleuren voor staan. Fijn om te weten hoe ik mijn powerkleur kan gebruiken. Mijn powerkleur olijfgroen is heel herkenbaar voor mij.

Marlies heeft een hele leuke en fijne manier om te vertellen. Zij heeft zo'n open en uitnodigende uitstraling, dat je zo alles kan toelichten hoe het voelt en wat kleuren voor jou betekenen. Het was een leuk en inspirerend gesprek waar je energie van krijgt.

Arja:

Wij, vijf vriendinnen, hebben bij Marlies een geweldige workshop gedaan. Wij zijn allemaal 60-plussers en we dachten dat we onze stijl en kleuren kenden, maar we stonden open voor deskundig advies. Resultaat was boven onze verwachting. Alles klopte, wij kregen niet alleen bevestiging wat we wisten, maar iedereen kreeg ook iets nieuws, verrassends mee. Verder was de sfeer vertrouwd, spontaan verloop, maar doeltreffend!

Bedenktijd

Je hebt 14 dagen bedenktijd na je aankoop. Je kunt in de bedenktijd annuleren, waarbij Marlies Offerman alleen de eventueel al gemaakte kosten in rekening brengt. Alle informatie over de bedenktijd, producten retourneren of wat je kunt doen als je een klacht hebt over Marlies Offerman vind je op de pagina bedenktijd en klachten.

Samen of met een groepje een workshop?
Dat kan ook! Neem dan contact met mij op.

De workshop kost:
150 euro - 1 persoon
135 euro - 2 personen
115 euro - 3 - 6 personen

UIT HET BOEK 'KLEUR JOUW KRACHT':

3A32FBAC-C81F-4D16-B687-712448267917

CONTACT

Heb jij nog een vraag? Vul dit formulier in en ik neem snel contact met je op.

Ik kom graag met je in contact!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.