foto 3 website

WORKSHOP ZELFVERZEKERD ZICHTBAAR

HERKEN JIJ DIT?

 • Op je werk geef je leiding aan een groot project.  Er moet een belangrijke beslissing genomen worden en iedereen kijkt naar jou. Op zo'n moment lijkt het van buiten alsof je alles onder controle hebt. Maar van binnen voel je heel veel onrust. Je vraagt je constant af of je wel de juiste beslissing neemt. 's Avonds spookt nog steeds de vraag door je hoofd: heb ik het wel goed gedaan?

 

 • Het is tijd voor de jaarlijkse evaluatiegesprekken. Jij vindt dat altijd spannend en ook nu weer, omdat je zelf wel wat dingen kunt bedenken die je niet zo goed hebt gedaan de afgelopen tijd. Wat zouden je collega's en je leidinggevende deze keer over jou zeggen? Na afloop blijkt dat je je voor niks zorgen heb gemaakt: iedereen is lovend over jou en werkt graag met je samen. Zelf herken je die complimenten niet zo. Wat maakt jou nou eigenlijk bijzonder? Je doet maar wat, in je eigen ogen. Kon jij ook maar zo positief over jezelf denken!

 

 • Zodra jij de ruimte van de volgende vergadering binnenloopt, voel je aan dat er een gespannen, competitieve sfeer is. Je merkt dat je collega's geprikkeld zijn. Iedereen lijkt zijn punt te willen maken en het gras voor de voeten van anderen weg te willen maaien. Tot je eigen ergernis laat je je erdoor beïnvloeden: je probeert krampachtig het iedereen naar de zin te maken en ook nog slimme dingen te zeggen. Als je eerlijk bent, voel je je helemaal niet op je gemak. Het lijkt wel alsof die vervelende sfeer zich ook tegen jou keert. Je zou willen dat je het je allemaal niet zo aantrok.

 

 • Je collega heeft een strategisch plan bedacht om de afdeling naar een hoger plan te tillen. Je merkt dat jouw collega's er allemaal in meegaan en vooral op de inhoud reageren. Zelf heb jij er heel andere ideeën over, die gaan over de samenwerking en creativiteit. Je vindt het heel spannend om daar iets over te zeggen, omdat het zo afwijkt van waar de anderen zich druk over maken. Nog voor je iets hebt gezegd, maak je je al zorgen over de reactie van je collega's. Stel je voor dat ze alles afkeuren wat jij zegt! Je reageert daarom alleen op het voorstel van je collega; je eigen ideeën houd je voor je.

 

 • Jij zorgt er graag voor dat je alles perfect op orde hebt en dat er niets op jou is aan te merken. Dat maakt dat anderen geen kritiek op jou kunnen hebben en dat vind je fijn. Dat geldt ook voor je kleding. Het is nu vaak veilig, saai zelfs, en met weinig variatie. Je zou wel meer kleur willen dragen, maar je durft niet. Je kijkt vol bewondering naar anderen die dat wel gewoon doen. Zelf blijf je liever op de achtergrond, in rustige kleuren, omdat je bang bent om op te vallen. Maar het liefst zou je willen dragen wat je zelf mooi vindt en waar jij je goed in voelt, zonder je wat aan te trekken van de mening van anderen. 

 

 

Hoe zou het voor je zijn...

 

 • Als jij durft te vertrouwen op jezelf en je beslissingen, omdat je weet dat het altijd goed genoeg is wat jij doet?

 

 • Als jij van jezelf wist waar jij heel goed in bent en wat jij zonder moeite doet, zodat je je zelfverzekerd voelt en de complimenten van anderen alleen een fijne bevestiging voor je zijn?

 

 • Als jij je minder zou aantrekken van anderen en bij jezelf kunt blijven in elke situatie?

 

 • Als jij je comfortabel zou voelen om te zeggen wat je denkt, zonder je steeds druk te maken om de mening van anderen?

 

 • Als je zelfverzekerd de kleuren zou kunnen dragen die jij mooi vindt en die bij jou passen, zodat je meteen al kunt laten zien wie jij bent en wat jij belangrijk vindt?

 

 

EEN DOSIS KLEUR EN LEF

Je bent goed op weg, maar je merkt dat je nog een stap kunt zetten in jezelf met zelfvertrouwen zichtbaar maken. Je bent (nog) niet toe aan een volledig coachtraject of je wilt eerst ontdekken of dit iets voor jou is. En jouw kleur en lef kunnen wel een boost gebruiken. Is dat herkenbaar voor je? Dan is deze workshop Zelfverzekerd Zichtbaar voor jou de perfecte start. 

In deze (1-op-1) sessie word je op een veilige manier uitgedaagd om jouw grootste kracht met kleur en lef in te gaan zetten, zodat je je zelfverzekerd voelt en dat ook durft te laten zien. Wat levert dat jou op? 

 

 • Je ontdekt jouw grootste kracht: dat wat jou bijzonder maakt en wat je moeiteloos afgaat.

 

 • Complimenten zijn voortaan slechts een bevestiging van wat je allang wist van jezelf! Je hebt ze niet meer nodig om je zelfverzekerd te voelen.  

 

 • Jouw zelfvertrouwen krijgt een boost en je gaat positief over jezelf denken, waardoor je je makkelijker durft te laten zien en uit te spreken.

 

 • Je ontdekt hoe jij jouw ruimte kunt innemen, op jouw manier en zonder je aan te passen of in te houden.

 

 • Je komt erachter hoe jij je ook met kleur in je kleding zelfverzekerd zichtbaar kunt maken, op een manier die bij jou past. 

 

FAQ

Wat is de inspiratiesessie Zelfverzekerd Zichtbaar?

Een korte en krachtige coachsessie met gebruik van de psychologie van kleur. In anderhalf uur leer je jezelf nog beter kennen en krijg je het vertrouwen om dat ook te gaan laten zien in je kleding en je gedrag.

Is dit anders dan een kleuranalyse?

Bij een standaard kleuranalyse kijk je naar de kleuren van je huid, haar en ogen. In deze inspiratiesessie gaat het over de kleur die past bij jouw binnenkant. Je hebt daarvoor vooraf een test ingevuld die antwoord geeft op belangrijke vragen. Wat vind jij belangrijk? Hoe doe jij de dingen graag? Er komt een kleur uit die de kleur is van jouw grootste kracht. Daar hoort vervolgens ook een compleet kleurenadvies bij voor je kleding.

Wat levert zo'n sessie me op?

In dit gesprek doe je veel inzichten op en je kijkt voortaan anders naar jezelf, je omgeving en je kledingkast. Voor sommigen is het een enorme eyeopener dat iets wat gewoon lijkt, juist bijzonder is in de ogen van anderen. Anderen krijgen vooral een boost om meer kleur aan hun kast en daarmee hun leven toe te voegen. Iedereen haalt er iets anders uit, maar de gemene deler is een goed gevoel en het vertrouwen het op je eigen manier te gaan doen.

Live in Rotterdam of online? 

Jij mag kiezen! Altijd leuk om elkaar in levende lijve te zien. Afgelopen jaren hebben veel sessies (noodgedwongen!) ook online plaatsgevonden. Dat gaat ook heel goed. Het is alleen een andere ervaring.

Praktische informatie

 

Jouw investering:

150 euro voor een 1-op-1 sessie van 1,5 uur

 

Overige info:

 • Duur van de sessie: circa 1,5 uur
 • Locatie: in de Schiecentrale in Rotterdam of online via Teams
 • Bestel jouw sessie via de knop ' Dit wil ik' op deze pagina. Maak vervolgens een afspraak via de kalender hieronder.
 • Wil je deze workshop met twee of meer personen volgen? Dat kan! Neem dan contact met me op via het contactformulier.
 • Voorafgaand aan de workshop ontvang je per mail de link om de Persoonlijke Krachttest te maken. Invullen kost je 30-40 minuten. Verder hoef je niets voor te bereiden.
 • Na afloop van de workshop krijg je jouw Persoonlijke Krachtrapport per e-mail toegestuurd.

Wil jij je ook zelfverzekerd voelen en jouw zelfvertrouwen zichtbaar maken?

Boek dan hier jouw sessie. In de kalender hieronder kun je meteen een datum prikken en een afspraak maken.

TESTIMONIALS

Majelle:

Een workshop bij Marlies is even thuiskomen bij jezelf en laat je even stilstaan. Marlies draagt haar kennis over kleur met enthousiasme over en ze inspireert je om de impact van kleur te gebruiken in je leven.

Dit doet zij met verschillende oefeningen, waarbij de binnenkant en de buitenkant gematcht worden. Het was een inspirerende sessie, waarin ik meer geleerd heb over wie ik ben en hoe ik mijn grootste kracht zichtbaar kan maken en in balans kan houden.

Irene:

Ik vond het een hele leuke, toegankelijke en speelse manier om op jezelf te reflecteren. Bijzonder hoe associaties met kleuren vaak overeenkomen met waar de kleuren voor staan. Fijn om te weten hoe ik mijn powerkleur kan gebruiken. Mijn powerkleur olijfgroen is heel herkenbaar voor mij.

Marlies heeft een hele leuke en fijne manier om te vertellen. Zij heeft zo'n open en uitnodigende uitstraling, dat je zo alles kan toelichten hoe het voelt en wat kleuren voor jou betekenen. Het was een leuk en inspirerend gesprek waar je energie van krijgt.

Arja:

Wij, vijf vriendinnen, hebben bij Marlies een geweldige workshop gedaan. Wij zijn allemaal 60-plussers en we dachten dat we onze stijl en kleuren kenden, maar we stonden open voor deskundig advies. Resultaat was boven onze verwachting. Alles klopte, wij kregen niet alleen bevestiging wat we wisten, maar iedereen kreeg ook iets nieuws, verrassends mee. Verder was de sfeer vertrouwd, spontaan verloop, maar doeltreffend!

Bedenktijd

Je hebt 14 dagen bedenktijd na je aankoop. Je kunt in de bedenktijd annuleren, waarbij Marlies Offerman alleen de eventueel al gemaakte kosten in rekening brengt. Alle informatie over de bedenktijd, producten retourneren of wat je kunt doen als je een klacht hebt over Marlies Offerman vind je op de pagina bedenktijd en klachten.

Samen of met een groepje een workshop?
Dat kan ook! Neem dan contact met mij op.

De workshop kost:
150 euro - 1 persoon
135 euro - 2 personen
115 euro - 3 - 6 personen

UIT HET BOEK 'KLEUR JOUW KRACHT':

3A32FBAC-C81F-4D16-B687-712448267917

CONTACT

Heb jij nog een vraag? Vul dit formulier in en ik neem snel contact met je op.

Ik kom graag met je in contact!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.