foto 3 website

KLEURANALYSE

Talentvol, veelzijdig, sociaal en slim. Zomaar een paar woorden die anderen voor jou gebruiken. Je bent al een tijdje op weg in je carrière en je bent goed in alles wat je doet. Toch heb je nog wel eens het gevoel dat je je moet inhouden, omdat je je afvraagt wat anderen van je denken. Met je kleding zorg je daarom ook dat je je aanpast en niet te veel opvalt. 

In je achterhoofd hoor je vaak een stemmetje dat vraagt: doe ik het wel goed genoeg? Je blijft daarom in je uiterlijk het liefst op de achtergrond, met veilige onopvallende kleuren. Maar eigenlijk baal je daarvan! Ook met je kleding zou je zo graag het zelfvertrouwen willen voelen om te laten zien wie jij bent.

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Elke ochtend sta je te twijfelen voor je kast. Wat moet je vandaag weer aan? Er hangt van alles, maar niks waar je echt blij van wordt. Veel vind je te saai of nietszeggend. Veel veilig donkerblauw of zwart. Je baalt ervan dat er niks hangt wat jou echt blij maakt. 
 • Je zou zo graag meer kleur willen dragen. Maar als je gaat winkelen, heb je geen idee wat je moet kiezen en wat nu echt bij jou past. 
 • De bijzondere items, die je zo mooi vond toen je ze kocht, draag je zelden. Je vindt ze toch te opvallend en ook nog eens moeilijk te combineren. Je zou willen dat je ze wel zou durven dragen, op een manier die goed voelt voor jou.
 • Jouw kledingkast laat niet zien wie jij van binnen bent. Je probeert nu vooral te laten zien dat je professioneel, toegankelijk en betrouwbaar bent. Maar je zou ook die andere kant zichtbaar willen maken: speels, vrouwelijk, creatief. Het voelt alsof je dat nu verstopt. 
 • Je hebt vaak het gevoel dat je je inhoudt met je kleding. Je past je te vaak aan de omgeving aan, terwijl je veel liever jezelf zou willen laten zien zoals je bent. Terwijl je dat denkt, pak je maar weer je zwarte broek en een donkere trui...

Hoe zou het voor je zijn als je

 • een goed en zelfverzekerd gevoel zou krijgen van de kleuren en de kleding in je kast?
 • de kleuren kent waarin jij er op je best uit ziet, zodat winkelen een stuk makkelijker en leuker wordt?
 • weet hoe je kunt combineren op een manier die bij jou past en zo veel meer mogelijkheden in je kast creëert?
 • meer kleur in je garderobe hebt, waardoor je er elke keer verrassend en bijzonder uitziet?
 • precies weet welke kleuren bij jou passen, zodat je met kleur kunt laten zien wie je bent?

Meer kleur en meer zelfvertrouwen

Dat is ook voor jou mogelijk, met deze kleuranalyse. Tijdens de analyse op basis van jouw haar-, huid- en oogkleur zie je meteen al wat verschillende kleuren voor jou doen en hoe je combinaties kunt maken die bij jouw uiterlijk passen.

Daarnaast kijken we ook naar jouw persoonlijkheid: wie ben je en wat wil je graag laten zien? Wat past er bij jouw werk en je dagelijkse leven?

Met de kleurenwaaier die speciaal voor jou wordt samengesteld, kun je vervolgens thuis aan de slag, in je kast en tijdens het winkelen.

Na afloop heb je meer zelfvertrouwen om kleur aan je outfit toe te voegen. Je zult merken dat het je een goed gevoel geeft als er meer kleuren in je kast hangen die bij jou passen. In alles wat je aantrekt, voel je je zelfverzekerd. Ook zul je het makkelijker vinden om kleding en kleuren te kiezen, combineren en ermee te variëren.

YES, ik wil meer kleur in mijn kast!

Kleurenanalyse

150 euro (btw vrij)

Een kleuranalyse (circa 1 uur) op basis van jouw haar-, huid- en oogkleur

Een op maat gemaakte kleurenwaaier van Art of Image met jouw mooiste 42 kleuren

Praktische tips om deze kleuren toe te passen tijdens het winkelen en in je kledingkast.

Optioneel: uitgebreid make-upadvies (+ 35 euro)

 

Praktisch:

 • Afspraken zijn mogelijk op vrijdag en zaterdag. In de kalender hieronder kun je een afspraak maken.
 • Wil je een kleurenanalyse voor twee of meer personen? Mail mij dan om een afspraak te maken via het contactformulier hieronder.
 • De kleurenanalyse vindt plaats in de Schiecentrale in Rotterdam.
 • Je kunt 3-4 kledingstukken meenemen waar je een vraag over hebt of waar je over twijfelt.
 • Na afloop van de analyse krijg je binnen 14 dagen jouw persoonlijke kleurenwaaier thuisgestuurd.
 • Tijdens een zoom-bijeenkomst krijg je vervolgens in een klein groepje uitleg een uitgebreide toelichting op jouw kleurenwaaier en hoe je die kunt gebruiken.

Bedenktijd

Je hebt 14 dagen bedenktijd na je aankoop. Je kunt in de bedenktijd annuleren, waarbij Marlies Offerman alleen de eventueel al gemaakte kosten in rekening brengt. Alle informatie over de bedenktijd, producten retourneren of wat je kunt doen als je een klacht hebt over Marlies Offerman vind je op de pagina bedenktijd en klachten.

BOEK HIER JE AFSPRAAK:

Kleuranalyse boeken?

Wil je de kleurenanalyse boeken en heb je een vraag? Vul het formulier in en ik stuur je snel een reactie.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.