61B00DA8-7BD9-42AA-8385-E800761F311F

SPARKLE IT UP!

Is dit herkenbaar voor jou?

 • In jouw kast hangt vooral zwart, grijs of blauw, omdat dat zo makkelijk is. Je stijl is veilig en sober, bijna saai, terwijl dat helemaal niet klopt met hoe jij je van binnen voelt. Het is alsof je vast zit in een keurslijf en je zou je zo graag vrij en zelfverzekerd willen voelen in je kleding.

 

 • Je bent ambitieus en succesvol, je hebt veel talenten. Je doet je best om te laten zien dat je slim en betrouwbaar bent en daarom houd je je kleding ook rustig en zakelijk. Maar je zou zo graag ook graag jouw vrouwelijke, gevoelige of creatieve kant willen laten zien, zonder te meisjesachtig of tuttig te worden.

 

 • In je achterhoofd zit nog wel eens een stemmetje dat vraagt: doe ik het wel goed genoeg? Zolang je niet opvalt, is er niets aan de hand. Terwijl je ook zo graag jezelf zou willen zijn met je kleding en willen laten zien wie je echt bent. 

 

 • Als je gaat winkelen, vind je veel leuk, maar tegelijkertijd kun je ook weer niet kiezen. Je vraagt je af wat nu echt jouw stijl is, die laat zien wie jij bent. Daarom koop je maar niks of weer meer van hetzelfde. 

 

 • Bij anderen zie je mooie kleuren en bijzondere combinaties. Jij zou dat ook willen. Je merkt dat je niet weet hoe je dat zou moeten doen en dat je ook niet zo goed durft uit te proberen.

 

Zichtbaar met zelfvertrouwen?

Hoe zou het voor je zijn:

 • als je precies wist welke kleuren goed bij jouw uiterlijk en jouw persoonlijkheid passen, zodat je je kleur in je kleding kunt kiezen op een manier die maakt dat jij je goed voelt?

 

 • als je jouw eigen kledingstijl hebt ontwikkeld die laat zien wie jij bent en wat jij belangrijk vindt, zodat je je ontspannen en krachtig tegelijk voelt?

 

 • als je weet waarin jij je goed en zelfverzekerd voelt en wat ook nog bij je past, zodat je in je kledingkeuze van jezelf kunt uitgaan, zonder je iets aan te trekken van de mening van anderen?

 

 • als je gericht kunt gaan shoppen en precies die items in de winkels kunt vinden die jou een sparkle geven? 

 

 • als je weet hoe je jouw garderobe kunt opbouwen en zoveel mogelijk met elkaar kunt combineren, zodat je nooit meer balend en zoekend voor je kast staat?

Ben jij toe aan een kledingkast die jou een sparkle geeft?

Je denkt inmiddels al jarenlang dat je 'ooit nog eens' een kleur- of stijladvies zult gaan doen.  Toch komt het er maar niet van, door gebrek aan tijd of omdat je het toch niet goed durft. En dus blijf je elke dag met dat balende gevoel voor je kledingkast staan en voel je je op je werk nog regelmatig onzeker en onzichtbaar. Hoe lang wil je daar nog mee doorgaan? Je doet jezelf en je omgeving ermee tekort als je niet laat zien wie jij bent en wat jij allemaal in je hebt! Hoogste tijd voor actie dus... 

Speciaal voor vrouwen die eindelijk een eind willen maken aan de onzekerheid en onzichtbaarheid is er Sparkle it up! Een kleur- en stijladvies op basis van jouw grootste kracht, zodat jij je zelfverzekerd voelt en dat ook kunt laten zien. Sparkle it up! is speciaal voor veelzijdige, ambitieuze vrouwen die alles goed voor elkaar hebben, maar toch nog altijd twijfelen aan zichzelf. In Sparkle it up! leer je om je zelfverzekerd te voelen en positief over jezelf te denken, zodat je vol zelfvertrouwen jouw kledingstijl en je favoriete kleuren durft te dragen en je daarbij krachtig en ontspannen tegelijk voelt. 

Ben jij klaar voor jouw next level in jouw kledingkast en daarmee in je leven? Dan is Sparkle it up! voor jou!

 

Sparkle it up!, wat brengt het je?

 • Je ontdekt welke kleuren bij jouw innerlijk en je uiterlijk passen en hoe je jezelf met kleur kunt laten zien. 

 

 • Je vindt uit wat jouw grootste kracht is en hoe je die kunt vertalen naar jouw kleuren en kledingstijl, zodat je je zelfverzekerd voelt in de kleding die je draagt.

 

 • Je weet hoe jij impact maakt met je uitstraling, zodat je je altijd kunt inpassen en toch jezelf kunt blijven. Je hebt niet langer het gevoel dat je je moet aanpassen of inhouden.

 

 • Je leert hoe je je keuzes maakt bij het winkelen, waar je op kunt letten en wat wel en niet bij jouw figuur, smaak en persoonlijkheid past. Je kiest voortaan alleen nog kleding die jou een sparkle geven in je gevoel en in wat je uitstraalt. 

 

 • Je leert combineren en shoppen in je eigen kledingkast. Mix & match, zodat je voor elke gelegenheid een  goede combinatie hebt.
   

 

TESTIMONIAL

Hiske:

Als je denkt dat je echt niets meer hebt om aan te trekken, vraag dan Marlies om kleur-, stijl- en lefadvies. Marlies leert je om anders te kijken en combineren. En dan kan het zomaar zijn dat je nog allemaal juweeltjes in je kast blijkt te hebben...

Marlies neemt de tijd om na te gaan wie jij bent en wat je wilt uitdragen. Daarbij hanteert ze een specifieke methode die in mijn ogen zeer effectief is. Overigens blijft ze daarbij flexibel – uiteindelijk gaat het erom dat jij je lekker voelt in de kleding die je draagt!

Ik heb ook een make-upadvies gekregen van Marlies en ben daar ontzettend blij mee. Ik droeg nooit make-up omdat ik niet goed wist hoe ik me moest opmaken. Nu krijg ik van alle kanten complimenten dat ik er zo mooi opgemaakt en verzorgd uitzie. Dankzij Marlies presenteer ik mezelf nu met veel meer zelfvertrouwen.

YES, IK WIL DIE SPARKLE!

SPARKLE IT UP!

795 euro btw-vrij

(+ mijn reiskosten obv OV 2e klasse buiten Rotterdam)

Uitgebreid kleur- en stijladvies

Drie sessies: 

1 online gesprek over jouw verlangen en wensen en je grootste kracht (circa 1 uur)

1 sessie in Rotterdam (circa 2 uur) met kleur- en stijlanalyse

1 dagdeel waarin we het stijladvies en jouw kast doornemen bij jou thuis of personal shoppen in Den Haag of Rotterdam (circa 3 uur)

Inclusief: 

Kleurenwaaier met jouw 42 mooiste kleuren

Digitaal document met stijladvies voor een garderobe met kleur en lef die bij jou past

Persoonlijke krachtrapport over jouw grootste kracht en hoe je die met kleur en stijl kunt laten zien. 

 

Eerst even overleggen?

Heb je een vraag? Wil je graag bespreken wat het beste past bij jouw vraag? Vul het formulier in en ik stuur je snel een reactie.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.