Imago

kleurenborder

Je bent een ambitieuze, hoogopgeleide vrouw. Soms heb je het gevoel dat je  erg je best moet doen om te voldoen aan alle verwachtingen. Je kiest ervoor om hard te werken en je aan te passen. Dat uit zich ook in je kleding. Als je ’s morgens voor je kast staat, weet je vaak niet welke outfit het vandaag weer moet worden. Er is niets wat eruit springt en waar je blij van wordt. En dat terwijl je er zo graag leuk uit zou willen zien, in de stijl die bij jou past.    

Herken je dit?

Zodra ik mijn kast open doe, voel ik me al ongelukkig. Er hangt heel veel, maar ik heb nooit iets leuks om aan te doen.  

De kleding voor mijn werk voelt als een keurslijf. Mijn kleding is onopvallend en saai, terwijl ik er zo graag stijlvol uit zou willen zien.

Ik ben bang om overdressed of juist underdressed te zijn op mijn werk. Dus dan kies ik maar weer iets veiligs.

Bij anderen vind ik kleding altijd leuk, maar voor mezelf weet ik het nooit. Ik zoek naar een stijl die bij mij past, maar ik weet nog steeds niet welke.  

Ik wil heel graag meer kleur in mijn kast, maar ik weet niet wat  mij mooi staat. Ik wil kleurrijk gekleed gaan, maar niet teveel opvallen. 

Hoe zou het voor je zijn als… 

Alles in je kast bij jou past en je er ook nog blij van wordt?

Je geen miskopen meer doet, omdat je precies weet wat je zoekt?

Je altijd in jouw eigen herkenbare stijl gekleed bent voor wat er die dag op het programma staat?

Jij je met je kleding op je werk kunt inpassen in plaats van aanpassen?

Je weet hoe jezelf en jouw bijzondere kwaliteiten zichtbaar kunt maken?

Je weet hoe je verrassende keuzes in je kleding kunt maken en er altijd goed gekleed uitziet?

Word weer blij van je kledingkast!

Een professionele kledingstijl met een persoonlijke twist is ook voor jou mogelijk, als je bij mij het programma Meester in Stijl volgt. In vijf individuele coachingsessies van 1,5 uur leer ik je hoe je je goed kunt kleden op een manier die bij jou past.

Aan het einde van deze vijf sessies ga jij naar huis met:

  • Een Personal Power rapport, dat inzicht geeft in jouw drijfveren, je talenten, je doel en je grootste verlangen, zodat je beter weet wie je bent en wat jij belangrijk vindt. 
  • Een kleurenwaaier van Art of Image, voor jou samengesteld op basis van jouw haar-, huid en oogkleur, zodat je altijd de juiste kleuren kiest.
  • Stylingtips, zodat je weet welke modellen, prints en accessoires het mooist bij jouw figuur en jouw gezicht passen.
  • Een make-upadvies, zodat je weet hoe je je kunt opmaken op een manier die bij jou past.
  • Tips voor garderobeplanning, combineren en shoppen, zodat je weer blij wordt van alles wat in je kast hangt en je geen miskopen meer doet.
  • Inzicht in jouw personal branding, zodat je jouw talenten en drijfveren ook zichtbaar kunt maken.

JA IK WIL EEN MEESTER IN STIJL WORDEN!

Om jouw kwaliteiten te ontdekken en te leren hoe je een kledingstijl ontwikkelt die echt bij jou past, heb je allereerst tijd nodig. De investering in tijd is vijf keer 1,5 uur en tussendoor is er ook huiswerk. De sessies vinden plaats in Rotterdam of Den Haag. In overleg kunnen de sessies ook op andere locaties plaats vinden.

Jouw financiële investering voor dit coachtraject is 897 euro incl. BTW (of 2 termijnen van 477 euro incl. BTW).  In sommige gevallen is dit bedrag aftrekbaar van de belasting.  Ook kunnen werkgevers het vergoeden als (loopbaan)coaching.  

JA, DIT WIL IK

Neem dan contact op

Vind mij leuk op Facebook!