Imago

kleurenborder

 

Wat is mijn stijl?!

Elke ochtend sta je weer te twijfelen voor je kast. Wat moet je vandaag weer aan? Er hangt van alles, maar niks waar je echt blij van wordt. Je kiest maar weer je makkelijke broek en een zwart bloesje. Je zou zo graag jouw eigen stijl willen hebben. Stijlvol, vrouwelijk, een tikje apart. Meer kleur en bijzondere items. Je zou willen dat je kledingkast beter past bij wie jij van binnen bent. Je weet alleen niet zo goed hoe…

Het borrelt diep van binnen…

Je zou de dingen zo graag op jouw eigen manier willen doen, zonder je af te vragen wat anderen ervan denken. Je vrij en krachtig voelen in je werk, in je kledingkeuze, in alles wat je doet.  Je kijkt met bewondering naar anderen die dat wel lijken te doen.

Jouw kleding voor je werk zo kiezen dat je je ook daar goed in voelt? Dragen wat jij mooi vindt, zonder je af te vragen of het niet te mooi of te opvallend is? Maar ook: je uitspreken over je ideeën of je intuïtie en je vrij voelen in je eigen manier van werken en doen? Het voelt alsof je daar nog wel stappen in kunt zetten.  Je zou wel willen, maar je hebt geen idee hoe je dat zou kunnen doen.   

 True Colors

True Colors is het programma speciaal voor vrouwen die er klaar voor zijn om het op hun eigen manier te gaan doen en hun bijzondere kwaliteiten aan de wereld te laten zien, zodat ze zich vrij en tegelijk sterk in hun kwetsbaarheid voelen. Het programma helpt je jouw stijl te ontwikkelen in je kleding en in je werk. Je ontdekt welke kleuren bij jouw innerlijk en uiterlijk passen, welke kledingstijl en hoe je dat wat bij jou past ook kunt laten zien op je werk. Meer kleur, meer lef en elke dag weer jouw grootste kracht laten zien. Ben jij er klaar voor?!

Wat houdt het programma in?

Drie maanden lang aan de slag met jouw eigen stijl in je kleding en je werk. Daarna heb jij je stijl helemaal gevonden en die draag je ook in alles uit!

Voor jou alleen:
Een live kleurenanalyse en stijladvies in Rotterdam
Een kleurenwaaier, helemaal op maat gemaakt voor jou
Een stijlboek met alle tips en tricks die passen bij jouw figuur en levensstijl
Elke twee weken nieuwe opdrachten om zelf aan de slag te gaan
Een uur 1 op 1 coaching

In de groep:
5 online sessies groepscoaching van een uur
een whatsapp groep om elkaar te inspireren en aan te moedigen

Wat levert het je op?
Een eigen kledingstijl, met kleding die past bij wie jij bent en bij jouw figuur
Geen miskopen meer, alleen nog maar kleding in je kast waar je blij van wordt
Je weet wat jouw grootste kwaliteiten zijn en hoe je die kunt laten zien met kleur en kleding
Je ontdekt hoe jij in je element bent en wat jij belangrijk vindt, zodat je dit altijd moeiteloos kunt inzetten
Je leert omgaan met de gedachten die jou nu nog tegenhouden om jouw grootste kwaliteit in te zetten. 

Breng jouw True Colors tot leven!

Ben jij er klaar voor om jouw True Colors te gaan laten zien?

De prijs voor dit programma is 697 euro incl. BTW (of 2 termijnen van 377 euro incl. BTW).  In sommige gevallen is dit bedrag aftrekbaar van de belasting.  Ook kunnen werkgevers het vergoeden als (loopbaan)coaching.  

Wil je overleggen of dit programma bij jou past? Of je aanmelden? Dat kan hier: 

Neem dan contact op

 

Vind mij leuk op Facebook!