BEF80262-A34D-48AF-8520-D4FCA8282D90

SCHAAMTELOOS ZELFVERZEKERD

Coachtraject

Voor de buitenwereld is het plaatje perfect en toch voelt het voor jou niet zo.

Altijd dat onbestemde onzekere gevoel van binnen. Je twijfelt aan jezelf op je werk, je voelt je ongemakkelijk in een groep of bij nieuwe mensen. Je schaamt je soms voor je ideeën en gedachten. Elke nieuwe uitdaging grijp je aan, maar geeft je ook het gevoel dat je blokkeert omdat je aan jezelf twijfelt. Misschien is dat perfecte plaatje wel het probleem: wat als anderen erachter komen dat jij helemaal niet zo goed bent als zij denken?

Herken je dit?

 • Op je werk gaat een interessant nieuw project starten. Jouw leidinggevende vraagt jou of jij het wilt gaan leiden. Hij vindt jou er de perfecte kandidaat voor. Je voelt je vereerd en onmiddellijk bekruipt je ook een beklemmend gevoel. Je vraagt je af of jij de verwachtingen wel kunt waarmaken. Als je na lang aarzelen ‘ja’ hebt gezegd, merk je aan jezelf dat je het uitstelt om te beginnen. Je durft tegen je collega’s niet te zeggen hoe je hiermee worstelt. Uiteindelijk lever je wel steeds werk op, maar het beklemmende gevoel blijft. Jij vraagt je constant af of het wel goed genoeg is wat je doet.

 

 • Jouw collega's geven tijdens een vergadering luid en duidelijk hun mening over een bepaald onderwerp. Jij hebt wel ideeën over de aanpak, maar je bent inhoudelijk veel minder op de hoogte dan zij. Daarom zeg je lang niets. Je hebt heel goed door dat ze langs elkaar heen zitten te praten en niet goed luisteren. Het ligt op het puntje van je tong om er wat over te zeggen, maar je bent te bang voor hun reactie. Misschien reageren ze boos of afwijzend. En dus hoor je jezelf toch zwakjes een argument aan de discussie toevoegen. Daarna baal je van jezelf. Waarom durf je nooit eens te zeggen wat je echt denkt?!

 

 • Je gaat een cursus volgen over persoonlijk leiderschap. Je kijkt ernaar uit en je vindt het spannend tegelijk. Op de eerste dag maak je kennis met de andere deelnemers. Je doet je best om steeds nieuwe, beleefde vragen stellen en geïnteresseerd te doen. Je bent de hele tijd bezig zo goed mogelijk voor de dag te komen, maar je voelt je heel onbeduidend tussen die mensen, die allemaal al zo zeker van zichzelf lijken. Zij zijn vast allemaal veel slimmer en veel verder dan jij. Ze zullen zich wel afvragen wat jij daar komt doen...

 

 • Je hebt een etentje met vriendinnen die je al een tijdje niet meer hebt gezien. Al dagen van tevoren maak je je er druk over. Je vraagt je af of je wel genoeg interessante dingen te vertellen hebt en of ze jou nog wel leuk zullen vinden. Je bent ook onzeker over wat je aan moet. Je vriendinnen zijn altijd zo goed gekleed en lijken alle nieuwe trends aan te durven. Bij hen voel je je altijd maar gewoontjes. Met een knoop in je maag trek je je veilige zwarte jurkje aan en hoop je er het beste van te maken die avond. Na afloop is het je meegevallen. Maar dan baal je weer dat je vooraf niet wat ontspannener was en toch gewoon had aangetrokken wat je zelf mooi vindt.

 

 • Voor je verjaardag organiseer je een feestje. Je regelt een bijzondere cateraar, maakt een mooie uitnodiging en denkt met veel zorg na over de locatie, de aankleding en de muziek. Je vindt het heel leuk om alles te bedenken, maar je maakt je ook heel druk om de vraag of de mensen die je hebt uitgenodigd het wel leuk zullen vinden en of je aan alles hebt gedacht. Hoe dichterbij het komt, hoe minder plezier je erin hebt. Op het feestje zelf ben je vooral bezig ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt. Achteraf baal je ervan. Was je maar wat relaxter geweest, dan had je er zelf ook van kunnen genieten.

Hoe zou het voor je zijn...

 • Als jij je op je werk wel zelfverzekerd voelt en ook bij de start van een nieuw project vol vertrouwen bent, zonder je de hele tijd af te vragen of het wel goed genoeg is wat je doet?

 

 • Als jij erop kunt vertrouwen dat jouw invalshoek en gedachten een mooie aanvulling zijn op de mening van anderen en je ook in een stevige discussie kunt zeggen wat jij ervan denkt?

 

 • Als je blij en met plezier naar een groep met nieuwe mensen kunt gaan, met iedereen ontspannen een leuk gesprek kunt voeren en jij je daarbij niet meer druk maakt over wat ze van jou denken?

 

 • Als jij je goed en zelfverzekerd voelt bij je vriendinnen en helemaal jezelf kunt zijn, zonder je met hen te vergelijken of je minder te voelen?

 

 • Als jij kunt genieten van je eigen verjaardagsfeestje, dat je helemaal hebt georganiseerd op jouw eigen creatieve manier en zoals jij vindt dat het goed is?

 

Ook jij kunt dat zelfvertrouwen vinden!

Je kent dat onzekere gevoel al jouw hele leven zo goed en je denkt dat het nu eenmaal bij jou hoort. Maar het kan echt anders! Als je het coachtraject Schaamteloos zelfverzekerd volgt, zul je merken dat jij veel positiever over jezelf en jouw mogelijkheden denkt.

 

Wat houdt het traject in?

 • Zes individuele coachgesprekken van 75 minuten - live in Rotterdam of online.
 • Huiswerkopdrachten tussendoor, zodat je nog meer inzichten krijgt en er ook tussen de sessies door bewust mee bezig blijft.
 • Je krijgt jouw Persoonlijke Krachtrapport met de kleuren van jouw succes en geluk.
 • Het traject duurt circa vier maanden.

 

 

Aan het einde van het traject:

 • Twijfel jij op je werk niet langer aan jezelf en ga je vol vertrouwen in jezelf en jouw kwaliteiten aan de slag, ook met nieuwe en uitdagende opdrachten. 

 

 • Voel jij je zelfverzekerd en durf je uit te gaan van wat jij voelt en denkt. Je kunt er erover uitspreken en je bent minder bang voor kritiek, ook in lastige situaties.

 

 • Voel je je ontspannen in gezelschap van andere mensen en vertrouw je op jezelf. Je laat je je niet langer tegenhouden door wat je denkt dat anderen van jou vinden.

 

 • Heb jij het gevoel dat je jezelf kunt zijn in elke situatie. Je vergelijkt je niet meer steeds met anderen en je maakt je niet kleiner dan je bent. 

 

 • Heb je ervaren hoe jij je eigen keuzes kunt maken, zonder je af te vragen of  je doet ‘wat hoort’, en je daar ook ontspannen en goed bij te voelen.

 

YES, IK WIL ME GRAAG ZELFVERZEKERD VOELEN

COACHTRAJECT

Jouw investering:

Je investering voor dit coachtraject is 797 euro (of twee termijnen van 417 euro), vrij van btw.

 

TESTIMONIALS

Yvonne: 

 Marlies is een toegankelijke enthousiaste coach die veel creativiteit gebruikt in haar traject. De betekenis van kleuren vormen de methodiek tijdens de gesprekken. Deze kleuren en haar vragen geven concrete handvatten om aan het denken gezet te worden. Daarnaast geeft ze veel ruimte om je welkom bij haar te voelen en laat ze ook veel van haar zelf zien en dat is prettig. Door het coachtraject heb ik meer acceptatie wie ik ben en dat dit helemaal ok is. Voel me zelf meer relax in contact met anderen. Ondanks dat de thema’s soms zwaar kunnen zijn, brengt Marlies een bepaalde luchtigheid en humor met zich mee. Je gaat altijd bij Marlies weg met een goed gevoel en een glimlach op het gezicht. Dankjewel Marlies!

Heleen

Ik vond het fijn om met Marlies te praten, omdat ze goed luisterde naar mijn verhaal en daarop een passende aanpak vond. Ondanks mijn sceptische houding, wist Marlies me wel elke keer te overtuigen en bewees het tegendeel. Op de werkvloer durf ik vaker mijn mening te uiten en meer mijzelf te zijn. Daarnaast ben ik (vaker) minder streng voor mezelf en ben ik minder bang om fouten te maken. Marlies kwam snel tot de kern en ze toonde veel erkenning voor mijn vraagstukken. Door de erkenning, voelde het veilig om alles te bespreken met haar.

Annemijn:

Marlies wekt heel veel vertrouwen en is heel toegankelijk en warm in haar communicatie. Ze stelt je op je gemak en maakt de afstand heel klein, waardoor je als coachee snel open en eerlijk bent. Ze schakelt gemakkelijk en beweegt flexibel mee op hoe een gesprek verloopt in wat ze voorstelt aan werkvormen. Ze weet goed de vinger op de zere plek te leggen en daarmee inzichten boven tafel te krijgen.

Contact

Ben je enthousiast geworden en wil je weten of dit traject ook geschikt is voor jou? Of heb je een vraag? Vul het formulier in en dan ontvang je van mij snel een reactie. 

Ik kom graag met je in contact! 

Bedenktijd

Je hebt 14 dagen bedenktijd na je aankoop. Je kunt in de bedenktijd annuleren, waarbij Marlies Offerman alleen de eventueel al gemaakte kosten in rekening brengt. Alle informatie over de bedenktijd, producten retourneren of wat je kunt doen als je een klacht hebt over Marlies Offerman vind je op de pagina bedenktijd en klachten.