BEF80262-A34D-48AF-8520-D4FCA8282D90

COACHTRAJECT 'KOM UIT JE VEILIGE HOKJE'

Overal en altijd helemaal jezelf zijn

Voor de buitenwereld heb je het allemaal goed voor elkaar. Leuke baan, een druk sociaal leven, veel interesses en altijd wat te doen. Toch voelt het van binnen niet altijd zo. Je kunt er de vinger niet goed op leggen. Doe je wel waar je echt blij van wordt? Haal je alles eruit wat erin zit of houd je jezelf nog tegen?

Je hebt het gevoel dat je jezelf nooit helemaal kunt laten zien. Dan vraag je je af wat anderen ervan zullen vinden. Je blijft op de achtergrond, je spreekt je niet uit of je denkt achteraf: had ik maar...

Anderen geven je complimenten waarvan je je afvraagt of het echt over jou gaat. Dat je verfrissend, creatief, empathisch en vol energie bent. Ambitieus, zelfverzekerd, talentvol. Het klinkt als de beste versie van jezelf. Hoe ga je voelen dat je dat al bent?!

Herken je dit?

  • In je achterhoofd zit nog wel eens een stemmetje dat vraagt: doe ik het wel goed genoeg? Zolang je niet opvalt, is er niets aan de hand. Je zou je graag zelfverzekerd voelen en het ook willen laten zien.

 

  • Je zou je graag willen uitspreken over alles wat je voelt en denkt. Tegelijkertijd vind je dat ook heel erg spannend. Dus zeg je meestal alleen de dingen waar je heel zeker over bent. Of je zegt niks...

 

  • Je hebt soms het gevoel dat je je moet inhouden, omdat je je afvraagt wat anderen van je denken. Je spreekt je niet uit over je ideeën of wat je er echt van vindt. Je zou je zo graag vrij en op jouw manier willen uiten.

 

  • Je bent ambitieus, sociaal ingesteld en succesvol. In je werk heb je geleerd vooral met je hoofd te werken. Toch is jouw gevoel ook heel sterk. Je stopt dat weg, omdat het makkelijker is. Je zou veel meer op je gevoel willen vertrouwen en het ook willen uiten.

 

  • Je hebt veel talenten. Je bent goed in alles wat je doet, maar voor je gevoel weet je van alles maar een beetje. Dat maakt je soms onzeker. Je zou meer je eigen weg willen volgen.

 

  • Je hebt bijzondere ideeën, je bent enthousiast of je ziet al wat er zou kunnen veranderen voor anderen het door hebben. Toch vertel je dat niet zo makkelijk. Je houdt je op de achtergrond, terwijl je zo graag gehoord en gezien zou willen worden.

Hoe zou het voor je zijn om het op jouw manier te gaan doen?

Diep van binnen weet je dat het anders kan. Makkelijker, moeitelozer en vooral met meer rust in je hoofd. Je wilt wel, maar je weet nog niet zo goed hoe. En als je eerlijk bent, vind je het ook heel erg spannend.

Toch is het mogelijk om het anders te gaan doen. Het op jouw manier doen en die luchtige, speelse en creatieve kant in jou de ruimte te geven. Minder controle en perfectionisme. Je niet langer afvragen afvragen 'hoe hoort het?' of 'doe ik het wel goed?' of 'ben ik wel goed genoeg?'.

Maar wel: je eigen weg volgen en jouw ruimte innemen. Zeggen wat je vindt en denkt. Ook al is jouw manier anders dan hoe anderen het doen: als je het op jouw manier doet, doe je het altijd goed!

Een portie lef?

Durf jij het aan om het lef in jouw leven toe te laten en stappen te zetten naar een lichtere en krachtigere versie van jezelf? Of blijf je liever nog waar je nu bent, elke dag denkend aan wat je anders zou willen? Je onzeker voelen of niet gezien, twijfelend aan jouw toegevoegde waarde en ervan overtuigd dat je op een dag wel door de mand zult vallen...

Het zit al in je, de beste versie van jouzelf en jouw unieke manier van dingen doen. Het voelt spannend om die kwetsbare en krachtige kant van jou naar buiten te brengen.  Daar is een portie lef voor nodig en ook de wil om iets te veranderen. Toch is het de enige manier om verder te komen.

De keuze is aan jou. Zet je die eerste spannende stap?

Kleur wijst je de weg

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan? Dan is het coachtraject Lef in je leven echt iets voor jou.

In een serie van 5 coachgesprekken ontdek jij aan de hand van kleur wat jouw grootste verlangen is, wat de beste versie van jouzelf zou doen en hoe je met lef en zelfvertrouwen stappen naar de toekomst zet. Je leert anders kijken naar jezelf en je omgeving. Je geeft jezelf lucht en ruimte om je eigen weg te kiezen. Dat brengt je rust en ook zelfvertrouwen. Als je het op jouw manier doet, doe je het altijd goed!

Wil je liever beginnen met de eerste stap? Meld je dan aan voor de workshop Powerkleur! Daarin ontdek je jouw grootste kracht en hoe je die met kleur zichtbaar maakt.

Wat kies jij?

workshop Powerkleur! 

97 euro (btw vrij)

De eerste stap naar meer lef in je leven! 

Aan de slag met de kleur van de beste versie van jezelf.

Je ontdekt jouw grootste kracht in kleur en je balanskleur als sleutel tot je succes.

Veel tips en inspiratie om jouw kleuren in je leven te brengen om zo met lef zichtbaar te zijn. 

Inclusief jouw Powertype rapport krachtrapport als kleurrijk naslagwerk.

 

Kom uit je veilige hokje

750 euro (btw vrij)

Coaching op een thema dat jou bezighoudt, zodat je meer rust ervaart en het lef en de ruimte voelt om het op jouw manier te gaan doen.  

Intakegesprek en vijf coachgesprekken van circa 75 minuten

Online of live in Rotterdam.

Aan de slag met jouw verlangen en alles wat jou nu nog tegenhoudt om de beste versie van jezelf te zijn. 

Inclusief jouw Persoonlijke krachtrapport, met jouw verlangen en je blauwdruk in kleur.

Je hebt 14 dagen bedenktijd na je aankoop. Je kunt in de bedenktijd annuleren, waarbij Marlies Offerman alleen de eventueel al gemaakte kosten in rekening brengt. Alle informatie over de bedenktijd, producten retourneren of wat je kunt doen als je een klacht hebt over Marlies Offerman vind je op de pagina bedenktijd en klachten.