BEF80262-A34D-48AF-8520-D4FCA8282D90

COACHTRAJECT 'ZELFVERZEKERD ZICHTBAAR'

Niet langer het gevoel dat je op een dag door de mand valt

Slim, ambitieus en talentvol. Bij jou lijkt alles wat je doet te lukken.

Op school was je het beste meisje van de klas. Tijdens je studie haalde je alles in een keer. Daarna vond je een goede baan, waarin je de ene stap na de andere maakte. Nu ben je naast je geslaagde carrière ook nog sportief, creatief bezig je huis mooier te maken en volg je allerlei cursussen over persoonlijke ontwikkeling. Iedereen loopt met je weg. Je vriendinnen bewonderen hoe jij altijd alles goed georganiseerd hebt. Het lukt jou om te sporten, een leuk sociaal leven te hebben en er ook nog te zijn voor je gezin. Je collega’s willen bij jou in het team, omdat ze weten dat het dan altijd goed komt. Je ouders zijn trots op jou en wat je allemaal hebt bereikt.

Het plaatje is perfect. En toch voelt het voor jou niet zo.

Jij voelt je altijd onzeker van binnen. Je twijfelt aan jezelf op je werk, je voelt je ongemakkelijk bij je vriendinnen en je schaamt je voor je ideeën en gedachten. Elke nieuwe uitdaging grijp je aan, maar geeft je ook het gevoel dat je blokkeert. Misschien is dat perfecte plaatje wel het probleem: wat als anderen erachter komen dat jij helemaal niet zo goed bent als zij denken?

Herken je dit?

 • Op je werk gaat een interessant nieuw project starten. Jouw leidinggevende vraagt jou of jij het wilt gaan leiden. Hij vindt jou er de perfecte kandidaat voor. Je voelt je vereerd en onmiddellijk bekruipt je ook een beklemmend gevoel. Je vraagt je af of jij de verwachtingen wel kunt waarmaken. Als je na lang aarzelen ‘ja’ hebt gezegd, merk je aan jezelf dat je het uitstelt om te beginnen. Je durft tegen je collega’s niet te zeggen hoe je hiermee worstelt. Uiteindelijk lever je wel steeds werk op, maar het beklemmende gevoel blijft. Jij vraagt je constant af of het wel goed genoeg is wat je doet.

 

 • Tijdens een etentje met je vriendinnen ontstaat er een verhitte discussie. Ze maken elkaar over en weer verwijten. Jij luistert en kijkt toe. Dan komt het moment waar je al bang voor was: ze vragen jouw mening. Je hoort jezelf een diplomatiek en ontwijkend antwoord geven. Je voelt de spanning in je buik, want je durft niet te zeggen wat je echt denkt. Het liefst zou je willen zeggen dat je het kinderachtig en jaloers gedrag vindt. Je slikt het liever in, want stel je voor dat ze daarna ook op jou kritiek hebben!

 

 • Voor je werk mag je een cursus volgen over persoonlijk leiderschap. Je kijkt ernaar uit en je vindt het spannend tegelijk. Op de eerste dag maak je kennis met de andere deelnemers. Je doet je best om steeds nieuwe, beleefde vragen stellen en geïnteresseerd te doen. Je bent de hele tijd bezig zo goed mogelijk voor de dag te komen, maar je voelt je heel onbeduidend tussen die mensen, die allemaal al zo zeker van zichzelf lijken. Zij zijn vast allemaal veel slimmer en veel verder dan jij. Ze zullen zich wel afvragen wat jij daar komt doen…

 

 • Je gaat naar een reünie van je middelbare school. Je bent heel benieuwd hoe het met je oud-klasgenoten gaat. Maar je vindt het ook doodeng. Die mensen hebben allemaal nog een beeld van jou van vroeger. Toen was je een studiebol en je ging vooral je eigen gang. Je wilt graag laten zien dat je nu veel stappen verder bent. Al dagen van tevoren ben je aan het bedenken wat je zult aantrekken, om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Je komt er niet uit. Bij elke outfit vraag je je af of het niet te saai is of juist weer te opvallend. Het maakt je chagrijnig en verdrietig. Uiteindelijk kies je maar weer een veilig zwart jurkje, wat je de hele reünie het gevoel geeft dat je onzichtbaar bent.

 

 • Voor je verjaardag organiseer je een feestje. Je regelt een bijzondere cateraar, maakt een mooie uitnodiging en denkt met veel zorg na over de locatie, de aankleding en de muziek. Je vindt het heel leuk om alles te bedenken, maar je maakt je ook heel druk om de vraag of de mensen die je hebt uitgenodigd het wel leuk zullen vinden en of je aan alles hebt gedacht. Hoe dichterbij het komt, hoe minder plezier je erin hebt. Op het feestje zelf ben je vooral bezig ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt. Achteraf baal je ervan. Was je maar wat relaxter geweest, dan had je er zelf ook van kunnen genieten.

Hoe zou het voor je zijn...

 • Als jij je op je werk zelfverzekerd voelt en je niet meer de hele tijd afvraagt of het wel goed genoeg is wat je doet?

 

 • Als jij ook in een stevige discussie kunt zeggen wat jij vindt en denkt, op jouw manier, zonder bang te zijn voor kritiek?

 

 • Als je blij en met plezier naar een cursus of feestje kunt gaan, met iedereen ontspannen een leuk gesprek kunt voeren en je niet meer druk hoeft te maken over wat ze van jou denken?

 

 • Als de kleding en de kleuren in jouw kast je al een goed en zelfverzekerd gevoel geven en je weet welke outfit je kunt kiezen om dat gevoel de hele dag vast te houden?

 

 • Als jij kunt genieten van je eigen verjaardagsfeestje, dat je helemaal hebt georganiseerd op jouw eigen creatieve manier en zoals jij vindt dat het goed is?

 

Dat is ook voor jou mogelijk

Dat is ook voor jou mogelijk als je het coachtraject Zelfverzekerd zichtbaar volgt.

 

Wat houdt het traject in?

 • Vijf individuele coachgesprekken van 75 minuten - live in Rotterdam of online.

 

 • In een dagdeel (circa 2,5 uur) een compleet kleur- en stijladvies,  met een kleurenanalyse en heel veel persoonlijke stijltips. - live in Rotterdam.

 

 • Huiswerkopdrachten tussendoor, zodat je nog meer inzichten krijgt en er ook tussen de sessies door bewust mee bezig blijft.

 

 • Het traject duurt circa vier maanden.

 

Verder krijg je:

 • Jouw Persoonlijke Krachtrapport met de kleuren van jouw succes en geluk.

 

 • Een overzicht van al jouw stijltips en en een kleurenkaart met de kleuren die het beste bij jouw persoonlijkheid en uiterlijk passen.

 

Aan het einde van het traject:

 

 1. Weet jij waar dat eeuwige gevoel van onzekerheid vandaan komt en hoe je er anders mee om kunt gaan.
 2. Voel jij je zelfverzekerder en durf je uit te gaan van wat jij voelt en denkt. Je kunt er er makkelijker over uitspreken, ook in lastige situaties.
 3. Ben je minder bang voor kritiek en laat je je niet langer tegenhouden door wat je denkt dat anderen van jou vinden.
 4. Durf jij ook de kleding te dragen waarin jij je goed en zelfverzekerd voelt. Je weet wat bij je past en hoe je jouw eigen kleuren en stijl kiest.
 5. Heb je ervaren hoe jij je eigen keuzes kunt maken en het op jouw manier te doen, waarbij je kunt vertrouwen op jezelf en jouw eigen kwaliteiten.

YES, IK WIL ME GRAAG ZELFVERZEKERD VOELEN

COACHTRAJECT

Jouw investering:

Je investering voor dit coachtraject is 1197 euro (of twee termijnen van 617 euro), vrij van btw.

 

TESTIMONIALS

Yvonne: 

 Marlies is een toegankelijke enthousiaste coach die veel creativiteit gebruikt in haar traject. De betekenis van kleuren vormen de methodiek tijdens de gesprekken. Deze kleuren en haar vragen geven concrete handvatten om aan het denken gezet te worden. Daarnaast geeft ze veel ruimte om je welkom bij haar te voelen en laat ze ook veel van haar zelf zien en dat is prettig. Door het coachtraject heb ik meer acceptatie wie ik ben en dat dit helemaal ok is. Voel me zelf meer relax in contact met anderen. Ondanks dat de thema’s soms zwaar kunnen zijn, brengt Marlies een bepaalde luchtigheid en humor met zich mee. Je gaat altijd bij Marlies weg met een goed gevoel en een glimlach op het gezicht. Dankjewel Marlies!

Heleen

Ik vond het fijn om met Marlies te praten, omdat ze goed luisterde naar mijn verhaal en daarop een passende aanpak vond. Ondanks mijn sceptische houding, wist Marlies me wel elke keer te overtuigen en bewees het tegendeel. Op de werkvloer durf ik vaker mijn mening te uiten en meer mijzelf te zijn. Daarnaast ben ik (vaker) minder streng voor mezelf en ben ik minder bang om fouten te maken. Marlies kwam snel tot de kern en ze toonde veel erkenning voor mijn vraagstukken. Door de erkenning, voelde het veilig om alles te bespreken met haar.

Annemijn:

Marlies wekt heel veel vertrouwen en is heel toegankelijk en warm in haar communicatie. Ze stelt je op je gemak en maakt de afstand heel klein, waardoor je als coachee snel open en eerlijk bent. Ze schakelt gemakkelijk en beweegt flexibel mee op hoe een gesprek verloopt in wat ze voorstelt aan werkvormen. Ze weet goed de vinger op de zere plek te leggen en daarmee inzichten boven tafel te krijgen.

Kennismakingsgesprek

Ben je enthousiast geworden en wil je een kennismakingsgesprek? Of heb je een vraag? Vul het formulier in en dan ontvang je van mij snel een reactie. 

Ik kom graag met je in contact! 

Bedenktijd

Je hebt 14 dagen bedenktijd na je aankoop. Je kunt in de bedenktijd annuleren, waarbij Marlies Offerman alleen de eventueel al gemaakte kosten in rekening brengt. Alle informatie over de bedenktijd, producten retourneren of wat je kunt doen als je een klacht hebt over Marlies Offerman vind je op de pagina bedenktijd en klachten.