61B00DA8-7BD9-42AA-8385-E800761F311F

BLAUWDRUK WORKSHOP 'KOM UIT JE HOKJE!'

Pas jij niet in een hokje?

Jij hebt al de eerste stappen gezet in het ontdekken van jouw Powerkleur. Je weet wanneer jij in je element bent en hoe jij de dingen moeiteloos doet. Je weet wat een kleur voor je kan doen en hoe je met een andere kleur een beetje pit, lucht, flexibiliteit of rust kunt toevoegen. Ook heb je ontdekt wat jij het belangrijkst vindt. Dit kan je helpen om nog meer jouw eigen stijl te vinden in jouw kleding, je werk of in je leven.

Tegelijkertijd weet je dat er meer is. Je past niet in een hokje. Jij bent veelzijdig en je wilt graag jouw talenten volledig benutten. Je hebt soms het gevoel dat je jezelf daarin nog tegenhoudt. Je zou zou graag vrij en met meer lef de dingen doen.

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil jij jezelf en jouw ideeën vanaf nu krachtig in de wereld gaan zetten? Het op jouw manier doen, je daar goed bij voelen, zonder je af te vragen wat anderen daarvan vinden? Het is hoog tijd om uit je te kleine hokje te komen. Dat kan tijdens de Online workshop Kom uit je hokje!

Zin in nog meer kleur in je leven?

Jouw blauwdruk vertelt je nog meer over jezelf en hoe jij de dingen het liefst doet. De kleuren geven je inspiratie om kleur toe te voegen in je kleding en zeker ook in je leven. Als je weet waar je goed in bent en dat ook kunt laten zien aan anderen,

In deze workshop:

  • Ontdek je jouw vier grootste talenten en je top 10 kleuren.
  • Krijg je inspiratie om jouw veelzijdigheid de ruimte te geven
  • Ervaar je hoe je kleur in je kleding kunt inzetten om je persoonlijke ontwikkeling in gang te zetten.
  • Kom je erachter wat jou energie geeft en hoe je jezelf in balans kunt brengen.
    Inclusief jouw Personal Power rapport en een blikje met hartjes.

Wil je meedoen?

Meld je dan hier aan:

Blauwdrukdag kom uit je hokje 1